Gara-Gara Kilat... Downgrade Sudah Aku. Uwaaaa!




Gara² hujan lebat semalam dan lightning strike..electricity di opis Zie automatik shut down dan menyebabkan semua benda alah yg menggunakan karan off. As a result, computer aku terus jadi sewel kooo uols. Corrupted terus dia...

...and at that time zie tgh buat accounting. nasib baik server UBS Accounting zie corrupt. Kalau tidak....kena lagi zie sebijik dua bebelan dari superior account...huhu.







As a result pc corrupted... USB port malfunction kooo uols. So keyboard dan mouse zie yg guna USB port tak dapat guna. Terpaksa lerrrrr aku guna Keyboad dan Mouse zaman baru ni..uwaaaaa!!! Dari upgrade terus jadi downgrade...hihi.

...takpe lah...zaman batu pun zaman batu lah. janji kerja jalan, Kan? Hehehe







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

7 comments:

Eina Sakinah said...

hhehehe kesian kak zie :D

~♥dieyba_baby♥~ said...

dekat kl smlm x lebat sangat.. tapi dia nye kilat.. takut tgk.. nsb baik akak x ada ape2.. :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

Ohhh bahaya tuh..nasib baik tak ada yang lagi teruk jadi taw..bahaya bab2 sambar kilat..

regards,
Triplesmiley

suezen said...

seb baik ade backup

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

huhuhu...mmg kena selalu extra careful bila keje melibatkan accounts ni kan zie?huhu...seb baik la ada backup.:)

f.nugroho said...

assalamu'alaikum
I'm sorry to hear that

Jerry Gene said...

Nice post with awesome points! Can’t wait for the next one.

Toshiba - Satellite 15.6" Laptop - 4GB Memory - 500GB Hard Drive - Satin Black (C55DA5240NR)

Toshiba - Satellite 17.3" Laptop - 6GB Memory - 750GB Hard Drive - Mercury Silver (L75DA7268NR)