Masa Untuk Gosok Gigi, Baby Mikail :)






Semalam, ada dok tanya dgn Jenny...camne cara dia gosok gigi anak dia yg baruuuu je tumbuh time anak dia still baby dulu. Then Jenny ajarlah cara. Dia kata, guna kain pun boleh. But since time Mikail baru lahir dulu...

...zie dan hubby ada belikan dia a silicon toothbrush. So why waste it, right?






Bila zie gtaw kat Mikail "Buka mulut, syg. Mama nak cuci gigi", terus kooo dia buka mulut dia. Hehe. Bila uols nk cuci gigi baby uols...just be prepare ler utk kena gigit oleh dorg. Hahaha. Gigit gigit manja je actually Mikail.

..gigit gedik koo. Hehe.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

5 comments:

Mrs Mikko said...

cousin aku kecik dlu pn pakai ni...
suka dia kna tenyh gigi diaaa..
yaang, kawan aku ckp mikail soooo cute! hehhe..
aku promote anak kau..

Mrs Mikko said...

cousin aku kecik dlu pn pakai ni...
suka dia kna tenyh gigi diaaa..
yaang, kawan aku ckp mikail soooo cute! hehhe..
aku promote anak kau..

nanakimie said...

akak nana pun gosok gigi aisy guna benda tu,hihi....tapi aisy takmo pun.siap geleg2 kepala dia..dia suka pegang berus gigi yg kecik tu sendiri:)

~♥dieyba_baby♥~ said...

mmg kena ajar dr sekarang akak zie.. nnt dah besar pandai la dia.. diba pun nak ajar anak diba gosok gigi awal2.. elok utk gg anak kita kan..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

comelnya mikail (^_^).. kelak mun delysha ada gigi lak kmk try buat mcm ya .. delysha ya kita cuci lidah ..jari kita diisapnya ..