Mikail Dapat Kasut Baru :)








Minggu lepas, masa weols sekeluarga gi jalan-jalan kat Boulevard shopping mall...terserempak ler dgn kasut converse yang comel ni. Apa lagi zie and hubby...pantang tgk benda baby yang kiut miut. Gerenti rembat untuk Mikail tersayang...hehe

...Walaupun tak lama lagi Mikail akan berjalan. Still gak nak rembat Prewalker shoes ni...hehe. Penangan kecomelan :P









Ceaaaa...adalah budak tu teruja sampai ke bulan dia dapat kasut baru. Alik-alik, pi susun kasut dia tu kat tingkap. Alik alik...ambil and main. Hehe. Ngade taw si bulat kecil zie ni :) Tingkap tu dah mcm playground dia ler pulak...huhu

...Errm, bila lah anak zie ni nak berambut ek. Mcm segannnn je rambut dia tu nak tumbuh. Huhu











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

comelnya mikail .. cute betul nya tok aihhh ..

mesti cute rupanya mun nya berekot lak yunk (^_^)

azizah :) said...

hensemnya syg...cantik kasut mikaill

zulie ieta said...

comel mikail,
dah besar dia eh