Monday Blues :(





Hari ni sgttt sgtt monday blues zie. Badan sgtttttt sakit dan keletihan sehingga rasa cam dah takde energy lg dah. Insya'Allah if ada rezeki lebih, nak beli Shaklee Protein ESP utk boost kan energy zie yg semakin di mamah usia..huhu.

...tak tahan zie bila badan terasa nyilu sana sini :( Ini tengah survey mana² kawan zie yg yg jual Shaklee yg bagi zie special price. Hahahaha :P







Blog Pilihan Entry Ini :) 
-- Click SINI utk view website :)
Promosi hebat sempena aidiladha,
dapatkan free gift yang banyak dengan
harga yang berbaloi. SMS, Whatsapp
di 013-844 3907.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

6 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

zie, try contact murni 019-3190733 / 017-6213910 area sri aman...

~♥dieyba_baby♥~ said...

kak zie.. boleh tgk blog irinenadia.blogspot.com.. dia jual pun murah2..

zarena heeney said...

wahhhhhh dah try shaklee yea
k.ena mmg sid shaklee pun
mmg best tau minum esp selain utk tenaga bonus kulit muka pun akan bertambah cantik :)

kalau ada sesiapa yg berminat blhlah roger kak ena
sms/whatssap : 0122449373

Aniz Wonderland said...

zie try call this number for special price..saya mmg amalkan ESP..dah ramai saya serven then cuma dia jelah paling murah dan berbaloi..but miri branch lah.tp incase nak pos pun..x sampi rm150.nh number dia k...Lisa-0165729680

Myra Jay said...

Myra pun skrg consume esp + chinch shake.. ;)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Huhu sofia pun sama!!! tp sofia overdose swimming..lama tak pegi..bile pegi overdose..terus sampai arinih sengal2 badan

regards,
Triplesmiley