Motherboard Terpaksa Tukar Baru




Ingat lagi tak dgn kes computer zie di opis rosak gara-gara kena sambar petir aritu? Nak tahu apa yang rosak???

::
::
::
::
::


Banyak cip yang rosak, kata org tukang repair computer tue kata. Terpaksa dia tukarkan Motherboard yang baru. Nasib baik bukan hard disk yang rosak lagi. Kalau tidak..nangis sekali lagi aku taw! Hehe. Drama je tu nak nangis bagai :P

...paling paling yg hilang tak dpt di selamatkan pun hanya document personal je. If document kerja...tak perlu nk risau sebab weols ada back up system ^_- Hehe. Lepas ni jgn sakit lagi ye, komputer ku. Byk kerja terbengkalai taw gara-gara kau sakit...huhu













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
TOP LEADER CIRCLE
-- Click SINI utk view website :)


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

1 comment: