Surat Khabar Lama... Old Newspaper... Jiù bàozhǐ




...sebut tajuk di atas ala² van yang collect newspaper di kawasan perumahan anda. Haha! :P Penat taw aku google ayat chinese tu...kikikiki. Tadi pagi, ada chinese uncle yang selalu datang ke opis weols utk beli surat khabar lama...

...apa lagi aku, gagah pi tunjukkan stock surat khabar lama yg weols kumpul utk sekian lama :P






Timbang uncle, jangan tak timbang :) Sepatutnya zie monitor pada KG timbang tu. But then...who cares. More interested utk snap gambar² utk blog kesayangan...hahaha :P lama dh kooo tak jadi blogger tegar :(

...lama dh jadi emak emak ni, title blogger tegar terpaksa di gugurkan. Huhu





Inilah dia hasil jual surat khabar lama, buku² yellow pages lama dan kotak² lama tadi. Hanya RM16.80 sahaja. Alhamdulillah :) Utk berapa kilo tu, err...tak pasti lah. Tak tumpukan perhatian on that. Hahaha. Duit ini zie serahkan pada "tabung Office" :P

....nanti up to Miss Lu lah nak belikan ape utk staff ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

2 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

oke la juga tu. jual surat kabar lama.

Teena Tna said...

Ini stok utk berapa bulan dah kumpul?