Yayyy!!! Sampai Sudah Barang Yang Di Order Dari Online :)



Yippieee!!! Sekali datang 3 parcels…hehe. Hari tue Zie shopping through online. Shopping at 3 online stores. Itu pasal ler dating 3 bungkusan tu. Hihi. Happy! Hari jumaat ordered, hari Isnin sampai :) Ini baru PosLAJU! :P





Tadaaa!!! Hari ni baru pakai baju baru ni…hehe. Baju warna merah tu ar ek yang zie beli. Lama tak membeli baju warna merah. Itu yang fikir, “Ok…turn beli yg warna merah lah.” ^_- hikss






Ini plak printed grosgrain ribbons utk project/bisnes DIY zie…hehe. Yang printed design ni, memang kena beli secara online koo uols. Sebab di kedai²…for printed designs sgttttt limited jenisnya. Huhu. Tue yang have to beli byk-byk in the event utk save postage ^_^ Ngeee… 

…Kali ini zie hanya ambil zebra printed dan Vintage printed for new designs. Yang lain tue plak… restock materials yang sudah kehabisan stock





** Click SINI utk view** 


Oh ye uols, talking about online shopping…nih nak kepochi sikit **hehe** Di Zalora, ada label terbaru taw. EZRA  lable terbaru tu. Banyak nah barangan lawa² kat situ taw! 

geram tengok. Huhu






EZRA Lace Dress




EZRA Two Tone Strappy Wedges


Zie berkenan giler dgn 2 items di atas tu taw uols. Ni tgh kumpul dana ni untuk merembat….hahaha. Previously, 2 kali dah zie bershopping di Zalora.com.my ni taw. Service dorg memang sangat bagus dan cepat.

…Hari ini order, esok kompom sampai :) Tu yang suka tu. Hehe.














7 comments:

ima salsuzaima said...

ribbon tok santek kak.. :)

attyfir said...

kty pun semua brg online order hari ni esok smpi.. pakai poslaju..camni baru laju.

cantek2 ribbons tu.

Ena said...

cantik la wedges tu.. nak jengah jugak la..mekasih zie

nanakimie said...

nana baru sekali beli dgn zalora,hee..terkejut jugak pagi ahad oder pagi isnin lori gdex sampai:)

ct cheery said...

wow,kasut tu memang cantik..rasa cm nak rembat gak tp xtaw cmne nak shopping kat zalora..msuk page dia blur..hahaha

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

cantiknya ktk yunk .. suka kmk diat ..

waa mst bertambah2 hasil jualan ktk lak yunk ..amin2

~♥dieyba_baby♥~ said...

cntik baju tu akak :)