Beli Pakaian Mikail di Online Lagi :)




Kalau semalam zie dedahkan parcel yg berbungkus merah tu, hari ini...zie dedahkan apa di dalam bungkusan yang satu itu lagi...Hehe. Itu hasil dari kegiatan shopping zie di oline...Hehehe. Tapi kali ini, zie shopping pakaian baby Mikail plak :)

...nak tahu apa yg zie n Husband belikan utk anak kesayangan weols ini? Meh skodeng bawah

::
::
::
::
::


Tadaaaa!!! Inilah dia. Kamcar Bodysuit (baju yg stripes merah tu) dan Baby GAP pyjamas (baju yg tertulis I ♥ Mom) adalah utk Mikail tersayang. Sehelai zie beli, sehelai papa nya yg belikan. Meanwhile satu lagi baju yg tertulis USA tu plak...

...itu zie belikan utk zie bagi kat anak kawan blogger zie --> Dayang Sofiana (click to view her blog) Tak sempat nk shopping di butik pakaian baby. Cara senang...beli online je. Hehehehe. Mudah dan simple. Tak perlu bazir minyak or tenaga pe semua. Haha

Siapa yg nak beli baju baby di atas gak, Boleh click link di bawah:-

1) Baby GAP Pyjamas - I ♥ Mom (click to view)









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

4 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

sis.. mcm cntk je baju i love mom tuuu..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Thank u dear ..kmk dah dapat baju delysha pagi tadi .. muah2 ..cantik baju nya .. mesti cute ica pakai kelak ..muah2..

semua baju kat atas ya cute2 belaka (^_^)

Wahidah said...

salam ziee..cantik nya baju2 mikail....zie wai lost ur hp no la...nanti bole pm wai tk ur no...kep in touch zie

uchi kay-f Ahmad said...

wah untunglah sis umie...