Melawat Suami di Pulapol, Kuching






Minggu lepas, hubby rakan sekursus yg lain tidak dibenarkan keluar bandar gara-gara salah seorg drpd anggota buat hal. Dah nama pun pasuk PGA ni berkonsepkan "Team work"..

...so, sorg buat hal...semua lah kena hukum. huhu. Nasib baik melawat dibenarkan. At least dpt gak Mikail melepaskan rindu kat papa dia :)



Like father, like son..hehe. Semoga Mikail mewarisi sifat papanya yg pendiam dan penyabar orgnya. Amin.

...mintak jauh lah dr mewarisi sifat zie yg baran ni...puh3x





Zie plak, dah biasa dah dgn keadaan tidak jumpa suami dan selalu ditinggal tinggalkan. Rindu? setiap saat merindui sampai dah lali dah..hehe

...siapa yg wife kpd PGA polis, akan paham apa yg zie rasa :) 




Weols dating kat kantin kat kem je. Nasib baik buka. kalau tak, tpaksa ler dating kat dlm keta mcm time minggu pertama suami attend kursus ni dulu..huhu

... awal ambil port kat bwh kipas. sbb putera lilin zie tu bukannya tahan panas. huhu






Dia pun nak mam gak woi...hehe.  rasanya hobi mikail ni makan kot. tp bdn stilll gk mcm tuuuu jer. hehe. Metabolisma tinggi mcm mak pak dia gak kot. haha!

By the way, Mikail dah 1 tahun 2 bulan dh skrg. but still anak zie ni takut nk berjalan. panjat memanjat kerusi meja, reti ler plak. huhu

...2 benda yg x tak sbr nak tengok. 1st, tak sbr nk tgk dia bjalan. 2nd, tak sbr nak tgk dia berambut! haha.






Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Mysara Ab Rahman said...

Besar dh mikail ek..mkin hensem bdk kck ni..hehe

attyfir said...

Tak lama lagi .. bila mikail dah pandai jalan ..puas ler nak kejar nanti :)

husna zahidi said...

comel mikail.. dah boleh dduk..cepat btul masa berlalu..=)

Rosmiza Ali said...

Takpe, Mikail tengah belajar tu.. Nanti dah dapat kaki tambah2 slim la ko Zie.. Hehe..=)
Mieza Suri Shaklee

azizah :) said...

xpe kak.. setiap anak perkembangan lain2.. tak lama lagi berjalan terus..hee