Membeli Belah di Zalora.com.my ♡_♡




Pada hari Khamis minggu lepas, belah petang hari tue...zie ada beli 3 helai pakaian dari butik atas talian yg terkenal tue which is Zalora!  (click to view)

...Walaupun Zalora menggunakan courier service GDex, believe me...selaju Pos Laju gak. Keesokkan hari dah sampai. hehe. Dah byk kali shopping d sini taw..

..so far, service dorg dan penghantaran period tidak pernah mengecewakan ^_~




Tentang payment method plak, zie tertekan COD (cash on delivery), huhu. Nasib area poskod alamat zie memang dorg accept COD. Ada lega di situ. haha :

..actually total semua pakaian adalah RM119 nett. Tp zie hanya perlu byr RM19 sahaja. yay! sebab RM100 tu zie guna gift voucher :)




inilah dia 3 helai pakaian yg zie beli :) Puma T-shirt, zie hadiahkan utk suami. Plastik yg tengah tengah tu, skinny jeans warna emerald green

...dan yg warna belang oren tu plak, top pjg. warna dia sgtttt sgttt terang. Sesuai dgn kulit zie. hehe

Kualiti kain sgt tip top. Kalau ada rezeki lg, semestinya akan shopping d Zalora lg. nak rembat kasut plak nanti. hehe.








Blog Pilihan Entry Ini :) 
-- Click SINI utk view website :)
Promosi hebat sempena aidiladha,
dapatkan free gift yang banyak dengan
harga yang berbaloi. SMS, Whatsapp
di 013-844 3907.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh best nyee.. dapat voucher..

nanakimie said...

wah,bestnya sis dapat vocer gift rm100:)

nak jugak!!!heeeee

attyfir said...

kty pun slalu soping kt Zalora

Rosmiza Ali said...

Tengah nak bershopping ngan Zalora gak nih.. Tapi sebab lambat, alih2 item yang Mieza nak tu dah abis stok.. Gugugu~~ T_T
Mieza Suri Shaklee

azizah :) said...

seronoknyaaaa dapat voucher shopping puas2 la..

mrs kayrul said...

kita dah lama x membeli kat zalora...tapi bestkan dia punya servis..cepat