New Creation Untuk Handmade Ribbons








Tadaaa!!! Inilah dia new ribbon creation yg Zie buat :) Double Layer Ribbon Headband with charm dan Plain Ribbon Hair Clip. Yang double layer ribbon tu, 1st zie try buat terus menjadi ko noks. clap clap kat diri sendiri..hehe

1) Double Layer Ribbon Headband with Charm: RM10/pc
2) Plain Ribbon Hair Clip: RM5 for 2pcs

...Siapa nak order, boleh personally message zie ye. Zie actually sedang cari org nak borong ribbon zie ni. If borong, hanya product hair clip, hair band dan brooch sahaja yg open for wholesale... 

Price will be RM2.50/pc dan minimum order 20pcs and above :)







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

4 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

comelnya yuk .. tunggu payday lak kmk usha2 shop ktk tok ..muah2!!!

Lyeen De Syifa said...

biru tu cntik..D:

husna zahidi said...

alahaii budak kecik pakai mesti comel sgt nih..>.<

Rosmiza Ali said...

Kreatifnya tangan ko Zie.. Kalau Mieza harapan jelah nak berkreatif cani.. Huhu..
Mieza Suri Shaklee