Selama 4 Tahun Rupanya Aku Di Sihir :(




Ingat lagi tak entry zie yg terdahulu tentang zie berubat di Pusat Rawatan Islam Ruqyah Al-Ehsan? If tak ingat, uols boleh click SINI utk baca balik ye ^_- Malam tadi, masanya utk zie berubat secara mandian. Ustazah yg bagi mandi (di rumah zie). Ustaz and penolong²nya...dorg sorg pun takde di rumah weols.

...dorg ke rumah jiran zie (dia pun berubat). So batas aurat terjamin tak nampak ^_- hihi. Sebelum Zie dimandikan, zie di suruh mandi hadas besar dulu. Kemudian, mandi taubat. Selepas itu baru mandian perubatan.

Pada jurusan air siraman yg ke 3 or ke-4 kalau tak silap zie, zie dpt rasakan "sesuatu" keluar dari kedua² ibu jari kaki zie. Alhamdulillah...Bila ustazah nak "pagarkan" badan zie dgn kalimah ALLAH...uols tahu apa yg keluar dari badan zie? Serpihan² buluh runcing! :(



** Minyak yg di gunakan utk berurut. Ni zie punya..hehe **


Rupanya² zie terkena sihir pada 4 tahun yg lepas (in where itulah tempoh perkenalan zie dan husband). Manusia yg menyekutukan Allah tu kenakan zie "sihir pemisah". Gara² cinta di tolak oleh zie. Kenapa ek, manusia jenis itu tak reti nk terima hakikat ek. Hemprhhh...

...Selepas mandi, zie berurut dgn ustazah. Dan uols tahu, apa lagi yg keluar dari badan zie???... SERPIHAN KACA. seriously...zie sgt tak sangka semua ini terjadi pd zie. Tak sangka yg diri ini akan di sihirkan. Patutlah zie selalu sakit², badan terasa lenguh² dan sakit² w/pun byk dah segala bagai jenis supplement di makan utk bagi diri ini bertenaga dan sihat...




**Mata jd panda sebab tido lewat semalam. huhu**


....rupanya diri ini di "voodoo" kan :( no wonder kadang² mata belah kiri zie selalu terasa di cucuk secara mengejut. Hemprhhh. Alhamdulillah, selepas zie berubat dgn Pusat Rawat Islam Ruqyah Al-Ehsan ni...badan terasa ringan sekali..

Hati pun dah tak berdebar² lagi bila dgr Azan di laungkan secara dekat. Alhamdulillah ya Allah. Semoga org yang "buat" zie di beri hidayah oleh Allah swt utk insaf dan bertaubat. Amin,



Buat pembaca yg tinggal di Kuching, if uols rasa nak berubat di pusat rawatan islam ni, uols boleh contact number yang tertera di dlm name card tu ea :) Panggil dorg dtg rumah pun boleh. kalau zie, zie lagi selesa berubat di rumah sendiri. Heee Heee.

...Pape pun, thank you so much Ustaz, Ustazah dan team sudi menolong dan merawat sakit zie dan emak zie. Thank you soooo much for ur time ^_- hampir 3am kooo habis...hehe :P












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

18 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

tak sangka nye akak.. alhamdulilah akak cepat berubat.. kalau x, xtw la kan.. dieba dengar pun takut akak..

ima salsuzaima said...

aish...alhamdulillah kak.. dalam dunia ni nang sik ada yg mustahil.. kenak ktk sik gambar buluh & kaca ya..hihi

Zie Madini said...

IMA
-- xpat nak gambar ima.sbb serpihan ya micro glk.mun di diat dari mata kasar pun kenak d diat mena2.huhu

Myra Jay said...

Takut dengar..
memang benda2 gini tak mustahil org amalkan sebab dendam..
Mujur Zie kategori cepat berubat..
Sbb long term nya sgt teruk kan..

My asben penah kna 'santau' merata jugak kami berubat

Byzura Mj (By) said...

ish takut dengar... huhuhu. minta jauh. alhamdulillah tuhan jumpekan zie dengan ustaz tu.. org skang macam-macam kan?

PUTERI NATASSIA said...

Alhamdulillah semuanya dah okey. Semoaga akak kuat. Banyakkan berdoa agar terhindar dari perkara mcm nih lg.

Hiiii, Putry singgah sini. Jom blogwalking :)

http://lovelytasya32.blogspot.com/

Tentang Kita said...

org yang menyekutukan Allah swt ke neraka jahanam la jwbnyer...

ada kawan saya dia kena busung...2 thn lps dia dah meninggal...semuanyer gara2 cinta ditolak

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

uuuu bahaya nya zie ..takut kmk baca entri ktk tok aie .. sedih juak rasa org buat mcm ya huu

msredcheesecake said...

amalkan ayat2 pendinding zie... takut kalau2 benda tu dtg lagi...minta dijauhkan...

Qaseh Suhaida said...

hmmm...tak sangka kan...semoga zie sembuh sepenuhnya..

banyakkan bersabar sesungguhnya ini ujian Allah utk hambanya

Tihara said...

Ya Allah, kesiannya kat zie
tak sangka kan masih ada manusia
macam tu,
jaga diri baik2 zie..

acikpurple said...

salam kak...sy reader akak :). sy nk mintak 1 je kak,jgn dah letak gmbr akak or family dlm blog ,fb or twitter...sgt bahaya kak.org yg buat ni pedendam org nya.xdpt bahan dr bdn kita gmbr pun boleh.mintak sgt kak ambik perhatian apa yg sy bgitahu k...biarlah kita hilang reader tp jgn kita hilang family.

Rosmiza Ali said...

Allahu Akbar.. Tak sangka betul lah Zie.. Mieza pun terkejut baca entri Zie pasal ni.. Mieza selalu sakit2 badan gak tapi takde la plak terpikir sampai ke arah ni.. Harap2 Allah melindungi diri ni dari niat buruk manusia macam ni..
http://miezashaklee.blogspot.com

husna zahidi said...

ya allah.. ada jugak yg mcm tu ye..syukur dpt berubat cepat..=)

☆Lady Zahraa☆ said...

subhanallah...nasib blom terlambat utk ktk berubat. yalah manusia tok..rambut sama hitam..hati lain2. Jaoh glak juak nk ke Kch mun berubat..mun mtak tlg cdak dtg ke Myy..utk berubat dpt x owh?

ucupiza said...

Subhanaallah,sampai hati orang tu buat sis zie macam tu sekali,ptutla sis asyik tak sihat je...alhamdulillah sis da sembuh...moga siapa yg buat sis tu berhadapan dengan Allah di muka pengadilan..

M.A.M.A said...

Alhamdulillah.. Jaga solat, jaga aurat, jaga batas pergaulan, jaga hubungan dgn suami, keluarga. Selalu istighfar, insha Allah 'benda' takut nak dekat. And tok just nak sharing, ustaz usrah mek pnah mdh lah, mun kita sakit kerana buatan org, seelok eloknya jgn d war2 kan. Hasbunallah wa ni' mal wakeel..

uchi kay-f Ahmad said...

apepun syukurlah sume sudah baik semula ..

zie amalkan baca ayatul kursi 5x sehari iye...

*speechless bace zie kena sihir*