Yippie!!! Dapat Gardenia Butterscotch



Hehe...baruuu sempat nak update tentang ini :P Minggu lepas, budak baru di opis zie baru je balik dari KL. Zie biasalah kalau ada je saudara or kawan² ke KL...for sure punya mintak dorg beli souvenir gardenia Butterscotch. HAHA!

...org giler makan. Ginie lah uols...kehkehkeh






Yummm yummm...i love it so much! Kenapa lah gardenia ni tak buka cawangan di Kuching. kan best if boleh ngadap roti ni for breakfast tiap hari..hee hee











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JUS NONI
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
produk kesihatan Jus Noni ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

6 comments:

intandayani said...

Zie kene try roti Gardenia baru rase rasberi susu & kranberi pun sedap tau..

lina said...

dekat semenanjung ni dah macam-macam perisa roti gardenia ;-)

BABYBOO said...

eh kat sana xde ke? alahai kesian hehehe xpe...nti dtg semenanjung mkn byk2 ye mcm2 flavour dh ada tau zie :)

azizah :) said...

sedapkan kak.. nasib la kita yg duk east ni..susah dapat makan2 semenanjung..hee

ima salsuzaima said...

sedap kah kak? kmk distok sik pnh gik try roti ya..kelak mo try lah..mcm sdp je.mcm sedap je..haha

uchi kay-f Ahmad said...

eh lah baru tahu kat sarawak tkde roti gardenia..roti massimo ade tak?