Amboiii... Dah Pandai Bergambar Jelir Lidah :D




Alololololo....mula² tgk mama nak ambil gambar...bukan main santun lagi ko dia. Terus berhenti panjang kusyen kerusi tu and duduk. Hehehe. Lepas tu...bila dia tengok diri di dalam phone (zie guna front camera utk snap gambar), terus dia buka reaksi begini

::
::
::
::
::




Haha...Jelirkan lidah kau! Amboiii amboii...sapa ajar nak oiii. Ini mesti belajar dari Upin Ipin yg nakal tp bijak tue...hehehe. Di gambar last tu...dia cuba nak gulungkan lidah dia. hehehe. Mikail mikail...penenang jiwa, penghibur hati mama dan papa dan nenek. hehe









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

5 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

alaaa.. comel nyeee.. budakk putihhh

:: Riri-Fatieha ::~ said...

comelnya... sy perasan dari kecil lagi mikail memang suka jelir kan lidah dia kan zie...

sYiRa LoKMaN said...

3 YANG TERBARU ! ^_^

1.Segmen "I will follow you" by Syira Lokman. (TAK PERLU BUAT ENTRY).
2.Percuma kalendar bergambar sendiri.
3.Penjaja cerita dunia.
http://syiralokman.blogspot.com/

Zie Madini said...

RIRI
-- hahaha. tak lah sis. baru² je. Kalau ketap bibir, baru tabiat dia dari kecik lagi. hahaha

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

comelnya mikail tok ..geram aunty eh ..