Hubby Sponsor Kasut Baru. Yippieeeee




Hehe...baruuuuu berkesempatan utk update entry ini :P Hari tu, before christmas...weols sekeluarga + Kak Midah, Qeera dan Emak....weols berChristmas Shopping. Hehe. Shopping je ea. Celebrating idak. Gi visiting pun malas. Haha.

...Apatah lagi nak balik kampung emak. Jauh bai....nunnnn kat kawasan pedalaman Engkilili. Huhu. 








Lately ni, Mikail dah hendak balik pakai topi bila gi jalan.. Yayyy! dapat lerrrr zie fesyenkan dia. Haha :P Jadi fesyen victim lerrr anak bujang mama ni nanti. Lalalalala :P





Kak Midah pun sibuk gak nak beli kasut. Tp sayang....sekarang jiwa dia dah berkasut ala ala tomboy koooo noks. Hahaha. Katanya lah :P Rambut pendek dah tak layak nk pakai heels, KATANYA ek. hahaha. Iyer lah tu kak midah oiii...

....tp akak zie bukan tomboi ek. dia wanita sejati. cuma dia suka berambut pendek je. Huhu






Muka happy dapat kasut yg di idam-idamkan :)




Dari Plaza Merdeka... weols terus ke Summer Mall. 1st time zie ke sana since ianya di buka awal tahun ni. Sebab tempat letaknya nunnnnn jauh kat tempat jin bertendang! Haha :D Oh ye, meh zie tayang kasut baru zie ea..hehe

::
::
::
::
::
::






Its LACE and i loveeeee it sooooo much! Kasut Heatwave adalah kasut yg palinggggggg selesa utk dipakai. Harga pun tak semahal Charles & Keith. Kalau ada sales, boleh dapat harga below RM50 taw. Tp yg zie punya ni new arrival.

....kalau yg sales, kebanyakkan utk size kaki zie dah takde dah. Tinggal size kaki yg gedebak besau. Hehehe :P




Ehhh! tuka tudung dah? hehehe. Exchange tudung dgn Qeera. Zie belikan dia pashmina dan budak tu seperangai dan Mak Su dia ni haa...terus pakai. So dia pakai yg baru, zie pakai shawl dia. Memandangkan warna ungu. Hehe

Papa pun, thank hubby lanja kita kasut baru. Sayang awak sangat sangat. Mwah!








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

10 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la akak ksut lace tu.. mmg cantik.. seswai ngn akak..

Siti Asiah said...

Cantik kasut Zie tu, Asiah plak xpdai nk gn kasut tinggi...;)

attyfir said...

cantik kasut zie
kty suka yg lace ..

Farra Kikibum said...

kck kasut ktk sis T_T

Zhoe Wynz said...

wah wah.. very the vast heels tu... lama tak komen kat blog zie nie hehe

ct cheery said...

cantik jer kasut tu..tapi klu cheery xleh pakai t xleh imbang badan haha..btw salam 2014 zie

@juera said...

hi zie..slmt thn baru..wah cntik sgt ksut zie tu..suke sgt :)

superVEE said...

Kacak kasut ya :D

Rosmiza Ali said...

New arrival tu... Lawalah! ^^,
http://miezashaklee.blogspot.com

~♥dieyba_baby♥~ said...

suami diba pn ada beli juga ksut baru,.. tp ksut biasa2 je.. bkn heels..