[[ Paid Ads ]] Shaklee
Masalah berat badan menghantui anda? Anda ingin menurunkan berat badan dengan selamat tanpa kesan sampingan? Tanpa perlu berhabis duit namun tidak berkesan? Anda ibu menyusu yang risau akan side effect seperti susu merudum/baby meragam jika tersalah memilih supplement penurun berat badan? 

Mari saya perkenalkan konsep pengurusan badan Shaklee (bakar-detoks-bina)


1. BAKAR 


Dalam proses membakar lemak dan memecahkan lemak serta menghalang penyerapan minyak dalam badan, Shaklee menyediakan 2 pilihan vitamin yang mana kedua-dua vitamin ini boleh diambil oleh semua. Juga selamat untuk ibu menyusu. Omega Guard dan Lecithin adalah pilihan terbaik untuk membantu proses bakar. Omega Guard mampu membuatkan anda rasa kenyang lebih lama. 

Dimana ia berfungsi sebagai agen yang mampu membuatkan anda kurang selera makan selain daripada membantu memecahkan lemak. Lecithin pula, berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak-lemak tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan.


2. DETOX / BUANG 


Detox ni adalah satu proses untuk membersihkan usus. Melalui proses detox ni, segala toksin dalam badan, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas usus dibersihkan, barulah segala nutrien yang baik akan mudah di serap kedalam badan pada tahap maksimum. Jika anda mengalami masalah sembelit, herb-lax adalah pilihan terbaik. 

Tetapi, herb-lax tidak sesuai di makan oleh ibu yang menyusukan bayi. Tapi jangan risau, ibu menyusu/tiada masalah seperti sembelit tetap boleh melalui proses detox yang lebih lembut dengan penggambilan Alfalfa. Apabila usus dibersihkan dan dicuci sepenuhnya, ini dapat mengelakkan perut buncit. Selain daripada memudahkan penghadaman.

3. BINA / PROTEIN 

Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sehingga 35%. Protein amat diperlukan bagi pembinaan otot. Dengan otot yang sihat mampu menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori dengan baik. Kelebihan protein juga membantu anda merasa kenyang dan secara langsung membantu anda mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. 

Cinch Shake dan ESP adalah minuman protein. Kandungan dalam Cinch diperkaya dengan Leucine dan ianya dirumus khas untuk membantu anda memecahkan kitaran diet yo-yo. Cinch tidak digalakkan bagi ibu menyusu kerana kandungan kalori Cinch Shake yang terlalu rendah dikhuatiri akan mengganggu tumbesaran bayi. Jadi, untuk anda ibu-ibu yang menyusukan anak.

ESP atau Energizing Soy Protein adalah pilihan terbaik. Selain daripada membantu ibu dalam usaha menguruskan badan, ESP juga membantu memperbanyakkan susu ibu dan membantu ibu memekatkan hasil susu perahan. Skin juga lebih cantik dengan ESP. Terlalu banyak kelebihan ESP!


Trial pek below RM50 | Set budget serendah RM100 | Full set? |Konsultansi percuma? Harga istimewa? anda boleh: 


✉ SMS | ✆ Whatsapp : 013-734 2887 (ieyka dinda) 

Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Ieyka DindaPay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.
** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

No comments: