Part 1 : 55th Birthday Emak @Buntal Seafood








Lepas je balik kerja pada hari Jumaat lepas (6/12/13), cepat-cepat zie bersiap untuk  celebrate birtday emak yang kat Buntal. Nearby je dari rumah weols...hehe. Kira 15 minutes drive je :P Lepas je maghrib, weols terus gerak. 

...Sebelum gerak wajib selfie dulu. hehe.








Ada 3 families je yg hadir. Idea celebrate birthday mak di Buntal seafood, Kak Midah yg cadangkan. Weols ikut je...hehe






With birthday woman ^_^ hehe. She's 55 years old sudah :) Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Aminnnn  ya rabbal'alamin. Sayang emak sgt sgt! Thanks emak for always be there for me di saat jatuh bangun ku...mwahhh!





Kau tgk Mikail tu uols...nak di gendong. Tak nak duduk dalam baby chair..terpekik terlolong dia minta dikeluarkan. Hahahaha.





Akhirnya, papa dia yg mengendong...kikiki. 




Budak yang semakin nakal! Hehehe. Love them both! 2 lelaki yg sgtttttt zie sayang selepas arwah ayah :)





Hehehe...dalam entry ni tayang gambar-gambar je dulu ek. Sebab banyak sgt gambar, terpaksa zie buat entry part by part :P. Siapa yg jemu nk baca...boleh aje kau skip ke entry lain ye noks? Hehehehe. Well, entry ini bersambung ke part II ^_-

....tungguuuu. Ceaaa :P






Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

5 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

alahai comel nyee mikail nie.. putihh melepak..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Selamat hari jadi buat mama ktk yunk ..kmk doakan agar segala impian mama ktk tercapai . diberkati .. dirahmati ..dimurahkan rezeki ..amin2


nyaman c yunk mama kat sia ..

sYiRa LoKMaN said...

lawaaa sumenyee:) btw, 101 BLOG UNTUK DIFOLLOW ^_^
JOM TERJAH ! :)
http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-i-will-follow.html

Siti Asiah said...

hepy besday untuk mak Zie ye...;)

azizah :) said...

happy birthday untuk mak akak yer