Part 1 : Majlis Resepsi Suhairi & Nurul @Penview Hotel






Pada hari sabtu awal bulan ni (7.12.13)... weols sekeluarga ke majlis resepsi my best male friend, Suhairi a.k.a Pipi. Geng keras time zaman sekolah-sekolah dulu si Pipi pipot tu. Hahaha. Akhirnya... berkahwin juga kawan zie ni :)

...Nasib hubby pd masa tu baruuuuu je habis Kursus Asas PGA. So dapat ler temankan. Kalau tidak...menjawap lerrr aku keazaban mencari parking :P Huhu







Pssttt...budak kecik sorg ni...lain kisahnya. Masa nak pergi, wahh...bukan main teruja dia. Tapi bila dah dalam kereta... tak sampai pun 15 minit drive, terus ZzzzZzzz. Camn tue??? Hehe. Nasib baik bila dah sampai...

...dan kejutkan dia, dia tak meragam nak tidur lagi. Kalau tak, alamat kejap je kot attend. Hahaha :P





Di sini lah majlis resepsi Pipi dan isteri dia :) Vavavava...sanding di hotel tue. Kelas kau, Pipi! :) Seperti biasa lah...kat tempat ni memang payah bebenor cari parking. Selepas 2, 3 kali pusing...terus hubby drop weols beranak di main entrance je.

...meanwhile dia pi letak keta jauhhhh jauhhh. Nanti time nk balik, weols tunggu je di depan...dia yg akan jalan pergi ambil keta. Hehe...Syorga kan jadi PEREMPUAN. Kikkiki :P




Saliman dan Sarina


Masuk-masuk ke kat lobby...ternampak 2 org ini. Hehehe. They are my classmates back in high school :) Tak sangka dorg ni akan jadi pasangan suami isteri. Sebab time sekolah dulu, takde pun dorg cintan cintu. Heee heee :P




Sarina in tgh pregnant anak sulung dorg. Masuk 5 bulan dah kalau tak silap zie. Bila tgk perut dia...terkenang ler plak dgn perut zie time preggy dulu. Zie dulu...preggy 5 bulan perut macam preggy 9 bulan. Hahaha. Mengembang sekembang kembangnya dulu zie taw :P

...Pape pun, moga di permudahkan urusan bersalin kelak. Amin :)



Sampai je di roof top, terus mata melilau cari muka-muka kawan sekolah. Once dah jumpa...terus ambil spot...hehe. Hubby plak senyapppppp je. Mana taknya...hanya 2 org je lelaki dalam meja weols. Zie plak...once dah jumpa geng lama...

....terlupa yg sebelah ada hubby dan anak. Hahaha. Sibuk bergambar dah sekian kooo noks! :D Hehehe




Atas : Sarina  | Rosfaidawati
Bawah : Suria  | Zie



Hehehe...camwhoring in action! Kihkihkihkih. Semua hantu gambar (kecuali suria lah kot..kottt je lah ek. Hehe). Bila hantu gambar berjumpa dgn hantu gambar...apa lagi, bergambar aje lah kerjanya. Hahahaha :P 






Ni nak story tentang di Rosfaidawati (baju kuning), in where zie panggil dia Edot. dan dia panggil zie, Jijot. Hahahaha. Edot ni kan...semuaaaaaaa info tentang kawan sekolah yg lama, semua dlm tgn dia. If kau nak phone number si polan si polan...

...kau tanya je dgn si edot ni. kompom, TAHU! hahaha. Kiranya mamarazi weols lah :P Siapa nk berjejak kasih, cari je dia ni. Hihi





Ni plak, suria. Classmate zie for sooooo many years. Dari darjah 1 sampai Tingkatan 3 je sama kelas. Tingkatan 5 je tak sekelas...hehe. Tingkatan 4, zie study di SMK Ulu Tiram, Johor... Hehe. Haaa, dia ni je rasanya geng weols yg still lagi single and available!

....orgnya manis dan sopan santun ^_- Mikail once tgk dia, terus mesra alam nah oi. Bukankah skrg ni anak bujang zie tu jenis yg "lokek badan" dah skrg. Huhu. U are lucky sekiranya dpt gendong Mikail. Hiksss






Ni plak Masuri. Junior zie. adik kepada Suria :) Dia ni dah kawen dah. Zie close dgn Suri sebab weols duduk sekampung. Huhu. Tu pasal rapat. Haaa...if nak tahu, dia ni lah yg jd tukang ambil gambar weols. Hehehehe.


...Ermm...entry ni tayang gambar kawan-kawan dulu ea. Next entry baru tentang pengantin plak... hehehehe. So entry bersambung.... Tunggu :P













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
TOP LEADER CIRCLE
-- Click SINI utk view website :)


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

mewah nye sanding dowg..

azizah :) said...

akak makin cantik la kak...hehe :)

Rosmiza Ali said...

Owh.. Tak tau plak Zie pernah bersekolah di SMK Ulu Tiram Johor.. hehe.. Now, my cousin mengajar kat sana.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com