Part 2 : 55th Birthday Emak @Buntal Seafood




Tak akan ada maknanya sambutan birthday sekiranya takde birthday kek....hehe. Sponsored by Minie dan Chu :) Thank you abg Su dan Chu ^_^ xoxo. Wajah kegembiraan dan keterharuan emak jelas kelihatan di wajah dia kan...hehe.

...weols syg sgt kat emak! Mwah.





Sedap gilos taw kek ni. Sayang zie kekenyangan...kalau tidak, 2 slice zie ngapppp kot! Huhu







Tugas potong kek di sandang oleh kak midah. Hehehe. Mula-mula kak Midah suruh zie...zie apa lagi, beralasan tgh dukung mikail. Miahahahaha. Seee...senang kan org ada anak kecil utk beralasan kan kann...kikiki :P

...leceh arr potong kek bagi zie. Haha!





Ceaaaa....aksi suap menyuap. Emak actually tgh kemaluan tu sebenarnya. Hahaha. Tapi terpaksa gak layan karenah anak menantu dia :) 






Atas: Baby Khailan with Oyster Source  |  Butter Prawn
Bawah: Sea Cucumber Soup  |  Ayam masak apa entah. Lupa. Hehe


Actually ada satu lagi dish yg zie tak sempat nak snap. Iaitu Ikan Talapia masak 3 rasa. Sedap taw. Soooo nyummm nyummmm






Menantu Mithali, Chu, sedang hidangkan sea cucumber soup utk weols. Sup ni fav zie taw. Yummy! Bermangkuk-mangkuk zie pulun sesorg. haha!










Hehehe....sebelum bye bye, harus bergambar ramai-ramai sebagai tanda ingatan. Ceaaaa.. Hehe. Dengan ini berakhirnya entry tentang sambut birthday emak. Next entry...zie akan siarkan part entries gak tentang majlis perkahwinan my best male friend, Pipi! hehe.

...grand koo majlis tuan inspector kita tu :P Hehe.







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

2 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

sedapnyeeeeeeeee .. bestnya sambut birthday tok yunk ..lapa kmk diat makanan ya

azizah :) said...

wahh meriahhh