Part 2 : Majlis Resepsi Suhairi & Nurul @Penview Hotel



** Sambungan dari entry --> Part 1 **


Hehe...sorry uols, lambat nak bagi sambungan entry Majlis Resepsi Pipi dan Nurul ni. Kebizian mak noks...hihi. Intro...tayang kek dulu :P Kau tgk kek kawen dia...bertengkek-tengkek :D Vavavavava...




Wahhhh....siap pedang pedang lagi kooo. Ye lah...org kan dah jadi Inspector sudah. Hihi. Naik pangkat, dah bini terus ea. Rezeki berganda-ganda ^_- Winksss... rasanya lama dah dorg ni kapel. Since dia still lagi konstable kot.

...si Pipi ni suka nah berahsia. Tu yg payahnya. Kejut-kejut tgk layang kad kawen. Hehe








Kelas kau NURUL! Kau hado noks? iols  nan hado ye...hehehe :P Iols kawen kecil-kecilan sahajork ^_^ Ngeee...











Standard menu majlis kawen. Hehehe. Ada 1 lagi menu yg zie lupa nak snap. Sayur campur kalau tak silap zie :) Sedap masakan di Penview Hotel ni taw. 




Door gift buat para tetamu. Lupa nak snap apa dia dalam. Hehe. Sebiji cup cake dan gula-gula ^_-





Rugi koooo if tak bergambo dgn pengantin. Hehe. amboiii Pipi...putih nah muka mu...haha. Gara-gara flash camer ler itu...ampunnnnn noks :P Pandai Pipi cari wife...soooooo sweet dan stylo wife dia. Ever jumpa wife dia time majlis Perbarisan Tamat Latihan Kursus PGA (click utk view ye) hubby di Pulapol, Kuching dulu :)

...Peramah orgnya :) Senang utk get along so fast ^_- Pape pun, Selamat Pengantin Baru, Pipi + Nurul :)







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

wahh wahh...best benoo ni

azizah :) said...

wahh mesti laki dia pegawai kan.. dpt kawen bawah pedang..hehe

Zhoe Wynz said...

Assalamu'alaikum Zie,
Apa khabar? lama sgt tak singgah sini.. anyway salute kat u sebab masih kekal blogging :)