Penyebab Aku Naik Berat... Huhu




Yummm Yummm...the best menu di Cahya Damai Homemade Burger House ^_-  Zie ni kan, jenis orang yang pantang tgk dalam wallet ada duit pecah yg seringgit-seringgit tu. If nampak je ada...pe lagi, laju je kaki merayap ke warung ni utk menapaw burger...hahaha.

...tak pun burger, tapaw butter chicken :P Tp selalunya burger lah. 




Yang ini Homemade Grill Burger. Soooo yummy! dalam minggu ni dah berapa malam dah dok membeli burger je. Mana taknya berat nak naik kembali ke 56kg lagi...uwaaaaa! Kementot lagi jadi aku...huhuhu. Takpe takpe..

...mulai mlm ni, akan kawal nafsu nk makan burger. Hee Hee. If husband ajak tapaw burger...just biar dia aje lah yg makan :P












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

4 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

nyam2 ..lapa pulak umi tengok mamam ni ..nyammmmm

Vee Lea said...

Harap2 dpt kawal nafsu. Wakaka :p

Ena said...

hehe..

akak pun dah naik 5kg ni.. adeihhh.. bukan kemetot lagi.. kontot terus.. hahaha..mencikkkk

azizah :) said...

pehhhhh sedapp kaooo~ nyum!