Sibuk. Sibuk. Sibuk.




Cakkk!!! Sorry uols sebab blog sunyi sepi je lately ni. Pepaham je lah uols... hujung tahun ni. Banyak paperworks account dan claims kena settlekan sebelum council closing their accounts. Belah malam plak... tak dpt nk buat auto publish entries sebab kena siapkan tempah riben pelanggan...huhu.

...dah 2 malam berturut-turut zie overtime (tanpa gaji ek uols). Hari rabu mintak hubby temankan, kerja sampai 7:30pm. Semalam plak, mintak felice temankan...work sampai jam 7pm. Huhu. Kalau dpt claim kan ke masyuk! haha :D



...Terasa diri sgttttt workaholic...hehe :P Pape pun, byk stories yg zie nk tulis di blog kesayangan ni taw...huhu. Website niaga pun dah berhari-hari dah t ak berupdate...uwaaa!










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

3 comments:

asha k said...

lama tak dtg sini, last sekali time sie bebaru kahwin... now anak dah besar dah.. wuhuu.. kerja2 jugak.. kesihatan kena jaga

Vee Lea said...

Nektok nang musim busy kohh.. :)

azizah :) said...

hujung tahun kan kak..sebuk paperwork n close akaun kan