Baruuuuuu Beli... Dah Jadi Begini :(






Hehe...shopping di online store sendiri lagi :P Below adalah 2 items dari Korean Fashion label yang zie beli. Kedua-dua baju berjenis knitt cotton :) 



Harga: RM45/sehelai (Free Poslaju)


Harga: RM56/sehelai (Free Poslaju)


Lawa kan... Zie sgt puas hati dgn kualiti baju ZMD9806 tu taw. Berbaloi harga di RM56 sebab kualiti bagus..hehe. Utk baju ZMT4084 tu plak...rasanya utk yg tak bertudung lagi sesuai kot. Sebab kat bahagian bahu tu terbuka sgt. hehe.

...utk yg bertudung, kurang selesa utk di pakai. Thats why zie pakai kat rumah je. Tp kan uols...utk item ZMD9806 tu kan...eeee geram sgt2 dgn diri sendiri.






Tgk uols....begini jadinya :( Gara-gara zie TERRRRcampur dgn baju yg luntur warna. Terus terjangkit kat baju nie. Uwaaaa! baru sekali je aku pakai taw. Geram dgn diri sendiri. Huhu...lawa sgt2 baju ni bila dijadikan as top :)

....sgt selesa. Insya'Allah if ada rezeki lebih, akan beli ni lagi. sbb yg sekarang dah tak dpt pakai lagi dah :(










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

5 comments:

sYiRa LoKMaN said...

SALAM...SINGGAH SINI :) http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html MUNCUL KEMBALI ! ^_^ HEHE..

Zaidalifah Hussin said...

Assalamuaalaikum zie..
lain kali hati2 tau..
sayang sudah tak dpt nak melaram dgn baju tu ...

Zaidalifah Hussin said...

Assalamuaalaikum zie..
lain kali hati2 tau..
sayang sudah tak dpt nak melaram dgn baju tu ...

Puteri Panda said...

Cuba Kak Zie google mengenai cara hilangkan kesan baju akibat luntur. Rasanya macam ada. :)

neyra shazeyra said...

boleh hilang tu. try google. aritu mak ira pakai clorox berwarna hilang dah kesan2 color luntur pada kemeja kesayangan