Guna Mulut Tak Jalan... Guna Cara Nie Je Lah



Hehehe....ginie je lah cara nak berkomunikasi dgn manusia yg tak paham² bahasa. Berbuih dah mulut gtaw kat dorg (org² besar) jangan letak any office documents kat dlm 1st drawer ni sebab ianya tidak berkunci...

...idak kooo uols. Telinga bebal! huh...geram aku. Sebab kan...dorg masihhhhh lagi letak taw uols. Ada sehelai paperworks yg urgent zie terlepas pandang taw. Thats the reason why i am soooo mad. because in the end akuuuuuuu jugak yg kena.

Kalau cara ini STILL TAK JALAN...last option, aku pi tanggalkan aje drawer tu. Baru puas hati. Huh!











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

3 comments:

MG schmidt said...

tanggalkan je laci tu lg senang rasa
ckp pon xdgr.
nk bca lg la malas tu ..huhu :)

Nana Kamarul said...

Hahahaa. Kesian. Betul, kalau x jalan jugak nanti buang je drawer tu baru terpinga-pinga dieorang nak cari tempat letak document tu nanti. Heheee

cik kiera said...

Saboo jelahh. Telinga bebal betoi. Huhuhu