Jajan Buat Mikail




Si anak bujang zie ni jenis "pemakan" budaknya...Makanan utk dia kunyah-kunyah MESTI ada. Daripada zie belikan jajan yg kurang berkhasiat...better zie bagi dia biskut baby. Lagi ok...hehe. Yg tang Bovril tu plak...emak yg request utk zie belikan...

...katanya if time dia malas nak masakkan utk mikail (time zie kerja)...boleh dia bagi campur Bovril je. Zie beli aje lah...





Dalam sekotak ada 24 packs. Dalam sepeket ada 2 keping biskut...hehe. Sekali Mikail hadap...sebungkus habis. Hehehehe











Syukurlah mikail jenis yg tak memilih part makanan. Kau kasi je dia makan apa...kompom dia akan ngappp je. Alhamdulillah... :) 







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

lama akak x update pasal mikail.. rndu budak comel ni laa.. hehe..

ArELeEz said...

'rezeki jgn ditolak!' kata mikail.. hiks..

azizah :) said...

sedap juga kalau kita yg dewasa ni makan..hehehe

suri said...

Halal x kak?ank sy pun boleh tahan suka mkn..bila bg biskut jejari tu mula2 je dia nk..paatu dia buat tenyeh lantai je biskut tu hahah

Rosmiza Ali said...

Sedapnya Mikail makan.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com

nadia said...

zie..just asking..yg bovril ya halal ka?dlok ms kmk kecik kmk pun mkn bnda ya..tp lately tok kmk dgr bnda ya dh x halal..coba ktk check gk..utk kepastian k..

nadia said...

zie..just asking..yg bovril ya halal ka?dlok ms kmk kecik kmk pun mkn bnda ya..tp lately tok kmk dgr bnda ya dh x halal..coba ktk check gk..utk kepastian k..

Zie Madini said...

SURI & NADIA
-- so far stated Halal. but i will do the research ya. Takut gak kalau its happened to be tak Halal.