Jammed Oh Jammed :(




Uuuuwaaaa...sudahlah letih gara-gara overtime. Bila balik...jam hampir jam 7pm, uols tgk...stilllll lagi traffic jammed. Berganda-ganda rasa letih kooooo uols. Arghhhh...stressed! Alternative road ada...kena lalu tol. have to pay RM1.60.

...itu pun belum tentu jalan guna toll akan bebas traffic jammed gak. Skrg ni bandaraya kuching dan sesak mcm KL. Pagi2 pun jammed bagai apa. Sakit jiwa...tp nak buat camne kan. Kena gak lalui. Hemprhhh....

...alangkah bestnyaaa if tak long distance dgn hubby. If rasa letih, boleh aje suruh hubby hantar dan ambil balik. Uwaaaa...need my husbannnddddd. Mudahan hubby cepat cepat dpt transfer. AMINNN...











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JUS NONI
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
produk kesihatan Jus Noni ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

7 comments:

Azwar Syuhada said...

hanya mampu bersabar jelah.. xD

superVEE said...

Jln nak kamek slalu makei sik pernah jam kohh.. Jarang mok jam rah sia :D Otw gi BCCK nun, free jak jalannya walaupun sia ada skolah. Kikiki..

sYiRa LoKMaN said...

kena banyak sabar je :)

cik kiera said...

Tabahkan hati wahai hati , Biasa juga kena macam nie . Jam Jam Jam . Arghh ! . hehe .

Btw, kiera follow sini , Salam Ukhwah :)

Poi Blogger said...

ksabaran itu pnting.. :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

amin akak.. diba pn klw OT pk dua kali.. kena jammed.. aduh letih rse nye.. tp nk crk duit lbh and byk keje kena OT juga.. nk bt mcm mana kan..

Zie Madini said...

DIETBA_BABY
-- untungggg diba OT dapat claim. akak...overtime TANPA GAJI...huhu. nak tak nak kena gak buat OT so that dpt siapkan paperworks sebelum dateline