Latihan Ringkas Tentang Traffic Light Controller




Actually lamaaaa dah citer ni taw. Last year punya story...hehe. Baruuuuu berkesempatan nak buat entry :) Walaupun weols bertiga bukan under Technical Team....since our works related dgn Technical Team, boss arahkan engineer weols, Sim Liang Shin utk buat latihan ringkas tentang selok belok Traffic Light Controller

...Best gak...hehe.




Weols ke simpang lampu isyarat yg palingggg dekat dengan opis weols :)




Semangat je Ah Shin (anak buah boss ni sebenarnya) terangkan kat weols sekian sekian phasing timing....sekian2 loop sensor. Angguk angguk je lah....hehe.





Haaa...ginie lah rupanya dalam controller traffic light taw :)






Me and Jenny :) Hampir sejam jugak lah weols di site. On the way balik opis, zie ajak Ah Shin singgah kat 7-E beli jajan dan air...hahaha. Kepanasan weh. If setiap hari zie ke site, gelap gelita ler kulit ni karang...hihi :D








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

1 comment:

sYiRa LoKMaN said...

intai cik akak buat ape tuuu