Mengidam Ada "Isi" Ke???




Tetiba tekak dok cari coklat cadbury kooo uols. Nak pi beli...malas plak nk singgah kat mana-mana kedai..hehe. Kalau dah nama rezeki tu...semalam balik tetiba tgk kat atas meja kerja ada sebungkus coklat ni. Wahhhh...terus happy kooo. Hihi.

...simpan utk pagi ini ..hihi



Sambil drive, sambil mamam. Nyummm nyummmm! Lama tak pekena coklat. Last pekena time pregnant hari tu. Time pregnant dulu...asyik dok mentedarah coklatttt je memanjang. Walhal...uols kan sedia maklum yg I HATE CHOCOLATE...hihi.

...pembawakan budak masa tueee. Ceaaa.. Tu yg hairan tetiba dlm minggu ni rasa nak makan coklat jee...haishhh. Nak period agaknya kot,









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Mysara Ab Rahman said...

ntah2 berisi ni..heee

Era said...

Cer check!

suri said...

Kakak bikin sy kecur air liut..sy ni dh la 'hantu cekelat' dn setiap bulan suami akan bg reward kt isteri dia ni chocolate..setiap awal bulan asal nk beli brg dapo je mesti sy p kt bahagian chocolate..suami hanya mampu tersenyum smbil geleng kapppppllllaaaa hahah...almaklum la fulltime housewife kan..harap duit suami jela..haha..fav sy cadbury mint..perghhhhh sejukkkk je rs..mak mertua n kakak ipar sy pun if dorang g hypermarket mesti belikan choc utk sy..pastu bising kt suami badan dh gemuk smbil tu mulut dok ngunyah choc..cadbury yg plg besar tu sy boleh habiskan dlm masa 2 ari je..huuuuu haruuuu

Rosmiza Ali said...

Hai Zie! Lama tak tinggal komen kat sini.. Selalu jer singgah tapi jd silent reader.. Huhu.. Been busy lately.. Jgn kata nki bw, nak update blog pun payah dah skang.. Huhuhu..
http://miezashaklee.blogspot.com

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nyyee akak..