Menjamu Selera Di SCR Xpress Jom!




Hadui makkkkk my eye bag tueeee...semakin terusk. Huhu. Mana taknya semakin teruk uols. Sejak day 1 bergelar ibu, tidur malam bukan milik zie lagi. Tapi milik anak...hehehe. Siapa yg sudah ada anak...akan paham dgn maksud zie ini...kikiki.

Err....sorry uols, pepagi buta dah buka citer tentang makan makan. Heeee :P





Beautiful ladies yg sedang menunggu makanan dorg sampai. Masing masing ngadap hand phone...heheheh :P Zie plak...baruuuuu je sampai. Zie pergi pos eskinol customers dulu. Then baru join dorg di SCR Xpress di The Spring. Zie setiap kali nak pos eskinol customer...memang akan ke The Spring...

...sebab di sini je pos laju yg paling dekat dgn opis. Almaklum lah uols...lunch time hanya 1 jam je. Rush wooo....






Ini makanan Jenny :) Makanan Felice zie lupa plak nak snap...hehe. Makanan dia terhidang dalam kuali kecik. Unik taw. Tp itulah...lupa nak snap plak. Adeh!






Our favorite menu... Midin Belacan! Sooooo yummmy! Even Sarawak Club nyer midin belacan tak dapat tanding kenangisan midin belacan di SCR Xpress ni uols. Seriously....memang nangis! Kalau zie refer makanan tu nangis...

....bermakna sgt sedap lah tu ek. Hehe :P





Dan ini plak...makanan zie. Spicy Noodle yg sgttt sgttt nangis gak. Kuah dia berperisa tom yam. Memang nangis lah uols. cukup rasa. 5 bintang utk Spicy Noodle ni. Thumbs up buat SCR Xpress...hehe

...ceaaa, berbintang-bintang bagai kau zie! Over! hahaha.












Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

Siti Asiah said...

nasib Asiah dah sarapan pg ni, kalo tak gulp tahan air liur jerk...hehe

Syuhada Salleh said...

byknye tauge dlm mknn kak zie tu..hee

Rosmiza Ali said...

huwaaa! Lapar seyh.. T_T