Nasib Baik Kereta Tak Rendah Sangat :P




Hehehehe....ingatkan apaaaa lah yg boss zie ni whatsappkan. Rupanya dia tertengok kereta zie parking in where bumper kena beam...hahaha. Tapi sebenarnya tak kena pun. "lepas" lagi. Hehe. Nampak macam kena...tp sebenarnya tidak.

...if tgk dari bawah...still ada ruang sikitttt je lagi. :D





 Sejujurnya uols...sampai sekarang zie stillll lagi tak pandai sgt nak parking lurus. Ini pun Felice yg ajar zie parking. Dia kawal stering, zie hanya tekan minyak je. Hahaha...bimbo! :P Bila balik...did try reverse keluar....but cuak kooo noks.

...takut terlanggar kereta sebelah. Akhirnya Felice gak yg reverse kereta zie. Kehkehkeh. Sumpah uols...parking lurus lah yg palinggggg zie bongok. Parking menyerong...no hal. Tp lurus ni je haa...ada bodoh banyak...haha.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Najwa H. said...

Haha, kamek pun x rajin parking lurus. bagi kamek, paling senang parking reverse, sebab ada sensor. Kereta kamek rendah, so mun parking depan, bumper mok nak kenak, so now kamek asal parking, mesti reverse. Yaman klua parking juak. :D

Eina Sakinah said...

hehe kak zie, kalo nak senang parking lurus masukkan dari belakang dlu.. reverse parking.. lg senang.. senang masuk n senang keluar..

Siti Asiah said...

kete suami pnh jadi camni...hehe...;)

~♥dieyba_baby♥~ said...

parking lurus la senang akak.. hehe.. xpe belajar lagi

Cik Nadz said...

Hee..bukan zie sorang je yang takut parking lurus, saya punnnn. Drive bukan main pandai tapi bab parking lurus dan parking tepi mmg selalu fail~ *maluuuu*

visit me back: http://cikerza.blogspot.com/2014/01/sticky-post-shawl-for-sale-2014.html

Rosmiza Ali said...

Nasib tak sangkit ye Zie.. Mieza ni plak sampai ke la tak berjaya2 lagi nak amik driving license.. Merempit jela tau.. hehe..

ct cheery said...

haha..pelik la zie ni..klu cheery parking menyerong la paling bongok..xleh buat smpai skrang