Overtime OH! Overtime....




Penghujung tahun dan permulaan tahun memang akan buat zie sgtttt sgttt busy. Kerja di bahagian akaun kooo uols...begini lah. Now zie kena siapkan dateline akaun bulan Disember utk 3 syarikat. Bulan lepas sepanjang bulan fokus dgn buat claim utk councils je sebab council's closing account maa.

....Tu yang akaun utk 3 syarikat terbengkalai. Tapi adaaaa lah org yg TAK akan paham. Sehabis mana pun  kau kerahkan tenaga utk doing THE BEST utk syarikat....seems useless ko uols. Still gak kau nyer hard effort tidak kelihatan. 

But thats Ok. Janji zie dah tunaikan tanggungjawap zie :) Ni buat overtime TANPA GAJI ek uols. 







Terima kasuh sgttt sgttt kat Kak long @ felice kerana sudi temankan zie for 2 days in a row. Terhutang budi dgn dia. Hehehe. Bonus ni nanti....akan lanja dia mamam besau. hiii hiii :P Pape pun...i hate doing OT...tp apa leh buat...

...i need to get all works done before dateline. Kalau zie ada pilihan...at this time, zie more prefer at home with my son. Huhuhu....











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

4 comments:

@juera said...

hi zie..zie bli pashmina kt ne ek? lawa2 je tgk zie pakai pashmina tu :)

Zie Madini said...

@JUERA
-- hehe...zie beli kat kuching sini, dear. Zie paling suka beli di India Street...byk pilihan yg lawa² :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

sama la akak.. terpaksa OT keje berlambak.. bos pn bkn paham klw kita buat baik or ot dia bkn paham..

Rosmiza Ali said...

Workaholics betul la Zie.. Apa2 pun kesihatan kena jaga jugak tau.. Biar orang x nampak keikhlasan Zie buat keje.. Yang penting Allah tau.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com