[[ Paid Ads ]] Bisnes Phytoscience




Assalamualaikum 

pernah dengar bisnes kaaching atau phytoscience? kalau x pernah, meh nak cerita. tau x korang, dengan biz phytoscience ni, korang boleh generate income? x pecaya? percaya lah! dengan modal minimum yang hanya RM 275 korang sume boleh generate income sampai ade 5 figure. 

Paham x? maksudnya duit yg korang dapat tu boleh jadi smpai RM XX, XXX. xnak ke? aku tau ramai yang ragu2 lagi nak join bisnes macam ni. takot MLM la skim cepat kaya la. hakikatnya x!





income saya setakat sebulan lebih join.





yang pegang kunci tu sifu terhebat dalam bisnes ni. tengok la brapa banyak duit die dah dapat hasil usaha dia.

die memang macam konsep MLM tapi dalam bisnes ni sape yang usaha die la dapat. macam yang korang tahu, dalam MLM, upline yang akan dapat banyak untung kalau downlinenya bekerja keras. betol? upline boleh duduk goyang kaki and duit tetap masuk. 

kalau bisnes phytoscience ni, setiap orang x kira la yang atas ke yang dok bawah ke, sume kene berusaha untuk dapat income. die x semestinya sape join dulu die akan dapat income banyak. and sape join lewat die dapat income sikit. no, its not like that. 

di samping generate income, boleh jugak jadi sihat dengan cara makan product ni. yaa, product ni bukan ubat tapi sejenis supplement and of course semua penyakit boleh diubati. insyaallah. kita hanya berusaha, Allah juga yang tentukan :)





ni kawan saya sendiri. dia ade resdung, lepas spray triple stemcell ni ke muka selama 4 hari saja, sume jerawat dah kecut :) 

testimoni saya sendiri, rambut saya gugur agak terok la. dah jadi macam pesakit leukimia pulak. lepas tu, try la spray triple stemcell ni ke rambut, 2 kali spray, satu siang, satu malam. esoknya try la sikat2 rambut guna jari, and then, xda sehelai rambut pun yang gugur!

rase nak menangis kegembiraan. saya cakap jujur ni dari pengalaman sendiri. haih, rugi la korang sape2 yang xtry. hehe





saya dengan sifu sudirman di Ipoh heeee 


berminat nak try? ubah hidup anda dari segi kewangan dah jadi sihat? kira 2 in 1 la. boleh contact saya. 0175293489. saya akan guide anda habis habisan :D






Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Ateyn Bella



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.








** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

2 comments:

Ateyn Bella said...

thanks kak :D

~♥dieyba_baby♥~ said...

baru nk join bisnes ni.. owg ckp mcm ok