Produk Kecantikkan Baru Saya.. Hiiihii




Morning uols! Hari nie zie emarld green..hehe. Tapi dlm gambar appeared macam warna biru je kan kan. Biasalah uols...camera lighting. Huhu. Apa-apa pun...pagi ini cuana sgt panas. Good good...dapat pakaian yang di sidai kering...hehe.

...By the way, Zie nak share produk kecantikkan terbaru zie selain Olay Total Effect. kan previously hanya guna yg itu je...kikiki. After zie apply Olay Total Effect...zie akan sapu this product ^_-

::
::
::
::
::







BB Pinkish Royal Gel with Collagen :) Fungsi dia utk membuatkan wajah kelihatan gebu secara semulajadi. Boleh di pakai as concealer juga ye uols. Actually if uols lepas cuci muka terus pakai ini pun boleh. memang the way it is.

...cuma zie je, still tak nak tinggalkan Olay Total Effect. Haha. Lepas satu lapisan ini...zie akan sapu yg ini plak...hiksss

::
::
::
::
::




BB Royal Moisturizer with Collagen. Hehe. Yang ini uols hanya perlu calit sikittttttt je. Cam uols dap dap je ke seluruh muka dulu, lepas tu baru sapu serata²nya. Lepas tu baru zie akan guna loose powder (nude color) utk penghabisan..

...kiranya 4 product ler di muka ini. Hahahaha. Perempuan kooo uols :P Pape pun, zie ada jual product ni juga ye. Thats why zie pun turut jadi consumer. Zie sgt puas hati dgn hasil pemakaian product BB pinkish ni taw...ai loveee it so much

klik link di bawah utk info produk:-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

makin lawaa nanti

Rosmiza Ali said...

Wah! Makin gebu gebas la Zie pasni.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com

pulsa elektrik murah said...

harganya wuah apa ga nich miss?

Bazlia Amoza said...

mashallah flawless nya kulit u :)