Selfie Dengan Pashmina Baru :P




Hari tu pergi ke Summer Mall di area Kota Samarahan... Nak belikan shawl utk anak buah zie, Qeera. Suruh dia pilih sendiri lagi senang. Kompom akan di pakai selalu..hehe. Utk zie...zie rembat satu ni je. Pashmina Shawl :)

...Pssttt, if kau dtg ke Kuching and nak shopping pashmina shawl...better kau jgn ke mall mall uols. Better ke India Street. Kat sana bykkkkk pilihan. Lawa lawa taw. Siap boleh tawar menawar. Hehe :P

Pape pun...its selfie time!

::
::
::
::
::




Hehehehe... I loveee it! Tp kau kena kemaskan bebetul. If tak kemaskan shawl ni bebetul... kat bahagian leher tu akan jadi kembung-kembung. Tak suka! Rasa selekeh je if kembung-kembung taw. Sudahnya Zie lilitkan ke atas je.

...Zie suka pashmina shawl. Sebab ianya pannnnjang. Dpt tutup dada :) Itu yg penting...hehe :)









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

6 comments:

MG schmidt said...

cantik je jadinya muncung shawl tu :)
nice ^___^

Siti Asiah said...

cantiknye Zie...bertuah Dillah dapat wife secantik Zie...mami vogie da vas ...;)

Farra Kikibum said...

cntik shawl ktk sis..ktk pn cntik :D

bahiyahaziz ; said...

kemasnya akak pakai.. kalau saya memang jadi kembung2 tu

Rosmiza Ali said...

Salam Zie.. Lama tak drop komen kat sini.. Cantik Pashmina baru.. Mieza skang dah back to bawal.. Hehehehe..
http://miezashaklee.blogspot.com

~♥dieyba_baby♥~ said...

cntik la warna dia akak.. sy suka warna dia