Uiii... 2014 Sudah??? Psstt... Chinese New Year Edition




Salam jumaat pembaca-pembaca blog yg amat zie hormati dan hargai **aduhhh...skema gilos ayat** Whoaaa!!! Hari ini dah 3rd of January, tahu 2014...i repeat 2014 weh. Perghhh... pantas masa berlalu. Tahun ini...12 Ogos nanti, genaplah umur zie 30 tahun.

Aduhhhhh... Im in my 30's sudah. Takpe takpe...tua dan mati adalah PASTI. Hidup...Insya'Allah :) Pape pun... sempena raya cina, well...like always, zie tak akan lepaskan peluang dgn making new designs for my hair accessories items :)

...Pssttt, my hair accessories sudah sampai ke Australia okeh. I repeat... AUSTRALIA. whoaaa!!! worldwide sudah...kikiki. Hepi sgt...terima kasih ALLAH SWT di atas rezeki-MU. Meh skodeng edisi raya cina :)

::
::
::
::
::




2 designs ni...zie namakan Vintage Satin Headband.  Why vintage??? Sebab hiasan tengah tu zie gunakan vintage design metal. So tu ler namakan Vintage. 

Harga: RM22/seunit
Warna: Hitam | Merah.





Ni plak Flowery Grosgrain Headband. Design ni NAMpak je simple...tp sumpah, sgtt sgttt details nak buat taw. hampir 2 jam utk siapkan 1 unit headband taw.  

Harga: RM15/seunit
Warna: Merah





Yang ini plak zie namakan Double Grosgrain Ribbon Headband :) Yang ini sgtttt sgtttttt senang nak buat. Pejam mata pun boleh...waaaaaa ayat riak! Astagfirullahal'azimmm.. Kau ni zieeeee. Hehe .. Opsss.

Harga: RM10/seunit
Warna: Merah






Ni plak Crystal Double Grosgrain Ribbon Headband. Hanya tambah Crystal je kat tengah-tengah. Ada customer yg nak plain design, ada yg nak berkristal bagai. So tambah crystal...tambah ler harga yek. Lalalalala.

Harga: RM15/seunit
Warna: Ungu Gelap + Merah Jambu Gelap





Ini zie namakan Double Ribbon Tic Tac Clip :)
Harga: RM5/set (2 pcs)
Warna: Merah




Dan last but not least.. i named it Mini Cyrstal Double Ribbon Tic Tac Clip **uiiii...pjg nah nama..haha** Yg ini kecil lagi dari yg di atas. But zie letakkan harga sama sebab ada crystal :) 

Harga: RM5/seunit
Warna: Merah



Masa cuti umum tahun baru hari tu zie siapkan new designs ni taw (errr...yg Vintage tu mlm tadi zie buat...hehe). Tak pernah mensia-siakan cuti taw. Akan diisikan dgn hobi yg mendatangkan rezeki. Hehe. Syukurrrr.

All items are "Made Upon Order" ya uols. 50% deposit diperlukan if ada sesiapa nk tempah. Why berdeposit? So that tak kau tu jd backout buyers. Hehe :P

Nak Tempah???







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Cantiknya headband! I loikeeee! Sentuhan kreatif Zie mmg tak menghampakan.. Keep it up darl! ^_~
http://miezashaklee.blogspot.com

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh hebat la bisnes akak skrg.. diba doa kan semoga bertambah2 maju.. amin..