Bawa Mikail Keluarkan Peluh




Memandangkan Mikail dah sihat dan dia keeps on ajak jalan (dgn ambik kasut and pasangkan ke kaki...itu cara mikail ajak kuar jalan..hehe)... so okay lah. Weols sekeluarga gi jalan² kat nearby tempat santai² :)

....syorga woooo hirup udara petang sesambil tgk org jogging...hehe





1st place weols ke Pustaka. Kat ctue pemandangan cantik...ada tasik. Sweet utk photoshoot. Hehe. Ramai gak manusia lepak² dan jogging. Pssttt...tgk Mikail tu, lampin setia di tangan. hihi







Selfie di hadapan Pustaka...hahaha. Emak harus ikut kooo. Ke mana weols pergi...memang akan bawa emak sama² :)






Yang ini plak weols kat Masja dah. Niat husband nak ajak Mikail tgk org main boat dan kapal terbang control. Alih alih budak tu ketakutan ler plak dgr enjin benda alah tu berbunyi...hahahaha. Mikail mikailll....camno nk jadi HERO if bunyi tuuuuu pun ketakutan. Huhu





Muka budak tak tenteram takut dgr bunyi...haha. Sekejap je weols kat ctue...pastu balik. Sebab mikail dah histeria nangis...huhuhu..












Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

hye mikail.. comel nyee kamuu.. suka tgk muka awak yng ensem tuu

sYiRa LoKMaN said...

penat dah blogwalking.rehat sini jap..hehe..

aishah nin said...

comel mikhail...semoga jadi anak yang soleh...amin

Rosmiza Ali said...

Comey la dak Mikail ni.. Geram tengok.. Makin bear makin comey.. =)

zakira afina said...

Mikael sangat comel. Heee, sweet je nampak. Moga kekal bahagia :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mikail comel!lamaaa aunty tak singgah jenguk Mikail kat sini...

nurul andeliana said...

Geram tengok kulit anak teruna zie.. comel

jemput baca blog saya ye

http://www.wapunyaisihati.blogspot.com

MissNadia said...

comelnya dia.. kecik lagi, semua benda bunyi kuat dia takut. macam anak N