Belated Wedding Anniversary Gift Buat Suami




Ceaaaa....org tue sedang try Levi's jeans yg dia nak beli weh...hihi. Since bulan lepas adalah bulan berbonus...dan memandangkan zie still berhutang dgn husband his wedding anniversary gift....since bulan lepas, bulan ada "extra income"...

...so zie tahan nafsu shopping and spending it on my husband :) Dia nak a new jeans. Ok...pilih je syg, nanti iols bayar :P








Zie tgk cam serupaaaa je design dgn yg terdahulu dahulu..hehe. Takpe...layan jer :P Oh ye, salesgirl yg terlampau friendly...sampai payah kooo nk pilih. ada adaaaa je dia ganggu...huhuhu. But better lah daripada salesgirl yg bagi muka kat customer kan.

...zie puji attitude budak tu :) Thumbs up girl!




Ini plak budak yg over excited. Alahaiiii...anak zie ni memang pantang tgk cermin. Nak nak lagi yg gedebak beso camtu...terus ler dia tersengih sengih sesorg depan cermin. Hahahaha. Mikail ni kaki jalan taw. Asal di bawa berhuha...kau nak tgk excited dia...

....liar seliar liar nya koooo. Pening + letih dok kejar diaaaaa je memanjang. Bukan nak di gendong or di letak dlm baby stroller. Nak dia gak yg berjalan. Haduiiiiii....anak makkk, anak makkk **sambil geleng kepala**















Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

9 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

suka tengok mikail.. comell

attyfir said...

bukan main happy mikail.
cantik lah heel org tu .. i like.

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Tak kesah la nak bagi hadiah apa pun kan? janji uols ikhlas n abang suka hadiah tue dah cukup memadai.

semoga jodoh kalian diperkukuhkan hingga ke akhir hayat.

yg tomei..tomei tue..anak sulung ker?

umur brp tahun?

abang umur brp tahun?

huh..banyak benor soalan.jawab eh.

Zie Madini said...

@ENCIK SUAMI
-- yg kecik tomel tu ...yup anak sulung weols. husband saya umur 29 tahun. hehe. saya 30 tahun :P

Encik Suami said...

okey.kirenye uols pangkat adik la pada iols.

Zie Madini said...

@ ENCIK SUAMI
Awak brape ea? Hehe.

Encik Suami said...

malu ar kite nak bagitau.tapi..kat dlm blog saya ada tahun lahir saya.siriyes segan nak bagitau.koh..koh..koh.

Rosmiza Ali said...

Amboi Mikail, kecik2 dah pandai posing tilik2 cermin.. Hikhik! ^^,

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

comelnyaaaaa mikail ..mcm perange delysha jak ..tanga cermin segih2 ..hihi