Dia Yang Suka Makan Ubat




I hate when seeing Mikail terpaksa makan byk ubat :( Sebolehnya zie tak nak dia makan semua ubat tue....tp, apakan daya. Terpaksa gak bagi for the sake of his health :( Hemprhhh.... Setelah sekian lama Mikail tak jatuh sakit...

...akhirnya, 4 jenis sakit dia dpt dalam masa yg sama. Demam, Batuk, Selsema dan Jerumut (small chicken pox). Risau zie dibuatnya...








Syukur alhamdulillah....Mikail jenis budak yg suka makan ubat. If dia dgr ko kata, "jom nak...masa utk makan ubat"...wahhhh, terus teruja dia. Hihi. Seriously...kali ini lama mikail sakit :( Sekarang ni zie try ubat guna cara tradisional plak...

...jerumut tue arr yg lama nah. Sedih hati zie tgk Mikail kejap kejap nangis. Hari rabu td terpaksa ambil leave zie. Lepas tu terpaksa suruh papa dia balik kuching dan ambil emergency leave utk jaga dia. Sebab emak zie pun tak sihat gak.

Semoga emak dan Mikail cepat sembuh. Amin.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

7 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

semoga cepat sembuh mikail sayang..

Zumie said...

get well soon mikail..:)

teynteyn the doll said...

Salam dear,
I suggest try supplement n vitamin Shaklee.. inshaallah elok.. untuk mak ada, untuk anak pun ada.. :)
sms/whatsapp saya 0174624283

Cik Nadz said...

ololo..cian mikail. get well soon! inshaAllah..

suri said...

Kak..jauhkan ank dr drug kak...bahaya utk ms depan dia..klu dia demam akak selalu mandikan dia..letakkan coolfever kt celah2 pelipat..jgn ltk kt dahi.ltk kt blakang tgkok..klu selesema akak amik kunyit hidup then sapukan kt hidung dia.klu batuk bg dia mkn madu then perahkan limau nipis..inshaaAllah mikail will befine..ank sy xpnh sy bg ubt..sy cuba ikut cara sunnah nabi..alhamdulillah sihat

Rosmiza Ali said...

Cian Mikail sakit ye..

MissNadia said...

bagus la dia nak makan.. kalau anak N, menjerit-jerit macam kena dera..susahhh