Friendly Anak Zie Nie...




Pada hari Selasa tadi...zie was rush macam apa. Sampai rumah dari kerja 7:30pm... 8pm (lepas habis Arianna Rose...hehe) rush terus ke B. Teo Child Specialist Clinic. Nasib dorang tutup at 9pm. Sampai sana 8:30pm....Mikail adalah pesakit terakhir utk hari itu...fuhhh..,






Ramai org kooooo pada malam tu. Apa yg bestnya....Mikail mewarisi sifat peramah zie :) Harap harap sampai ke besar begitu lah...hehe. Pandai dia cari kawan. At friend budak budak semua tak nak layan dia. Maybe sebab dia paling kecil kot.

...tp bila dia dok "muka tebal" still ajak budak lain berbual....terus ada "geng" baru koo dia sementara menunggu. Hehe. Thats my boy!







Bila semua dah balik...kesian anak zie ni. Terpaksa dia main sorg sorg. Hihi. Ermm....kat mane ek nak cari permainan kat atas meja tu ek. Rasa cam nak belikan utk mikail lah. ToyRus ada tak ea? Nanti nya survey kedai permainanan lah.

....Mikail excited nah main :)



Hehe...habis kerusi tu dia pi tolak ke sana ke sini...mikail mikail **sambil geleng kepala** Satu je zie suka bawa Mikail ke B.Teo Child Specialist Clinic ni...ubat dia sgttt sgttt mujarab. Nama dah pun child specialist clinic kan...

....Harga plak, haaa...sgttt sgttt affordable taw. Nama je specialist....tp price dia tak mahal. Bagi zie lagi murah berbanding dgn harga ubat di klinik lain. Siapa yg tinggal di Kuching, zie memang sgtttt rekemenkan klinik ni utk anak anak uols ^_-
















Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

7 comments:

sYiRa LoKMaN said...

comel je si kecikk tuu

Aeen said...

bole beli on9 zie...
zie boleh tgk kat page nie..

https://m.facebook.com/diy4.nadi4/albums/10151907174548613/

byk menan wooden toys dia jual..:)

ikafantasi said...

zie try tgk blog pinkymommy or aty fared..dua2 ada jual

shahida said...

salam zie, maaf...sy ada jual wooden toys harga bpatutan...search fb nurul shahida...tq

shahida said...

salam zie, maaf...sy ada jual wooden toys harga bpatutan...search fb nurul shahida...tq

~♥dieyba_baby♥~ said...

pandai anak kak zie.. good boyy mikail..

Rosmiza Ali said...

Aktif bermain sakit2 pun Mikail ni.. =)