Jajan Dari Jepun




Best kan jadi orang kaya kan uols....dalam setahun, ada lah 10-20 kali pergi melancong. Hari tu boss dan bini dia baruuuuuu je balik dari bercuti di Jepun. Bila wife dia visit opis...bagi weols sedikit jajan dari Jepun.  Zie paling suka kacang wasabi tu taw,

....pedas berangin weh. tp sedap...yummmm! Hehe




Kalau di Malaysia Kit Kat berwarna merah yg selalu dlm iklan tu kan. Di Jepun...ada gak yg jenis biasa. Since warna hitam ni takde... semangat lah zie nk try. Hehehe.




Errr....coklat jadi camni sebab kena panas uols. Zie letak dlm handbag...lupa nak makan. Bila teringat n makan...kit kat dah tak rupa kit kat dah. Hahaha. Since zie bukan chocolate lover dan juga bukan kit kat lover, so tak dpt detect ler perbezaan rasanya...hehe

...bg zie coklat rasa semua sama je. Lalalalalalala. 











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JUS NONI
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
produk kesihatan Jus Noni ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

4 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

msti sedap kan.. dr jepun.. best nyee g melancong

suezen said...

kt jusco ade jual ni wasabi kacang tu..hehe..tp mahal

CHU MAJORFLAVA said...

Fav kmk!!

Rosmiza Ali said...

Mieza plak mmg kurang minat ngan Kit Kat nih.. Manis ya amat.. Iols tak suka makanan manis2 sgt.. Huhuhu..