Jajan Kegemaran Kuuuuuu







Tadaa!!! Inilah dia snek food a.k.a jajan kegemaraan zie. Kau bagi je zie apa² yg kena mengena dgn seaweed....sure excited nak mentedarah! Hahaha. This one pedas lah sikit...sikitttt je lah. Tak sepedas kimchi flavour.

...talking about Kimci flavour...kenapa lah ek Tao Kae Crispy seaweed berperisa kimchi payah nah nak jumpa kat store lagi ea :( It was my favourite, u know...huhu. Gara² tu takde, thats why bertukar ke yg ini je lah ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

10 comments:

nurfadilah suardi said...

macam sedap je.. :-)

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum... Adik bongsu sy juga menggemari seaweed ini.. hampir setiap hari dibelinya...

sYiRa LoKMaN said...

tak pernah lagi makan ni

~♥dieyba_baby♥~ said...

pedas ni akk.. klw mkn tepi sungai alahai.. sedap nye.. hehe

Farrah MF said...

suka..suka...suka sangat!

uchi kay-f Ahmad said...

wasabiiiiiiiiiiiii.........aduh ari2 jumpe jajan ni..tapi xpenah try nk cube mknlah zie.......

Teena Tna said...

Hmm, saya memang tak reti nak makan seaweed nie.

Rosmiza Ali said...

Mieza pun suka jajan seaweed gini.. Yang pedas lagi best.. Terliur lah plak malam2 buta nih.. Haih~~ -.-

Cik Nurul Pinky said...

Salam.. akak ingat nurul lagi tak?? jejak kasih kembali nih hehehe..

MissNadia said...

N pun suka seaweed tapi tak pernah beli yang macam ni.. macam menarik