Makan² Bersama Keluarga :)




Hehehe....entry mingu lepas yg lepassss lepasss ni actually. Entry tertunggak. Hikss :P Rasanya time bulan 1 aritu kottt....sebelum hubby OPS ke Kapit, Sarawak. Hehehehe. 





Pepsi & air suami, utk zie. Oreo ape entah nama minuman yang satu lagi tu, lupa..hihi. Yang itu utk husband.




Spaghetti Thai apa entah...hehe. Sedappppppp ni taw. Zie craving for this actually. Sebab tu heret hubby mamam ke sini...hikkkss :D





Menu yg ini pun zie dh lupa pe nama...hehe. Nyanyuk kooo dah akuu...huhu. Baru nak masuk 30 tahun, dah kenyanyukkan...adehhh! 




Utk mikail plak, zie orderkan dia Fish Fillet & fries. Wahhh....kecomelan je dia menjamu selera sendiri. Hehe. Tapi hanya fries tu aje lah yg dia reti ambil sendiri. yg fish fillet tu, kena zie gak yg pi suapkan :D





Bila kenyang...sure ngiyau nak menyusu. Husband selaku papa mithali...dia yg susukan sebab zie still makan :) Awww....memahami suami aku ni. Hiksss. Lepas kekenyangan, baru ke rumah emak mentua zie :)

...masa on the way ke rumah mak mentua, mikail tidur kekenyangan :P









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JUS NONI
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
produk kesihatan Jus Noni ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

6 comments:

Cik Anis said...

bestnya...!

Miss Volvo said...

ish geramnya dah besar dah si handsome tu grrr

Rosmiza Ali said...

Sedapnya Mikail makan.. =)

uchi kay-f Ahmad said...

eh bape byk lepas daaa...ngee

zie..ehem,si boy mikail mkn abes ke sume tue...ke si mummy TOLONG ?

hehehe....opss

~♥dieyba_baby♥~ said...

sume sedapp akak.. lagi2 air oreo tu.. nyummy

MissNadia said...

sphagetti thai tak pernah rasa tapi lasagnia dah.. sedap