Makan Tengah Hari di Secret Recipe






Hehehe...weols yg ALWAYS bertiga :P Di mana ada, dorg berdua...di situlah ada Zie gak...kehkehkeh. But ONLY during lunch time masa bekerja lah ek. Selain dari itu....weols with family masing masing ^_^ hehe. Kali ini weols lunch di Secret Recipe...yummm yumm

...tekak rasa nak makan spaghetti je. Heee 



Sementara menunggu order sampai, weols di saljikan dgn keropok ini :) Sebagai pembuka selera...






Apple kasturi itu zie punya. Minimuman yg dua tu plak Frosty Apricot ape entah. Lupe. Dap taw.



Yang ini Felice punya. Spaghetti Aglio Olio. Zie ada lah gak sudu sudu kan. Perghhh!!! Pedas kau! Solute dgn Felice berjaya habiskan. Amoi sorg ni memang sgt tahan pedas taw. Well...keturunan baba nyonya maa. Hihi





Yg ini plak, Thai Seafood Spaghetti. nangis wei! Hihi. Zie punya yg ini...hihi






Yang ini plak, Jenny punya :) Secret Recipe Fried Rice with Satay





Pencuci mulut plak, weols ordered 2 slice kek ini ^_- Amboiiii tamak haloba nah mentedarah ek...haha






Brownies Walnut ini adalah kegemaran Zie. Dan semestinya Zie punya...hehe. Tapi gara2 terlampau kekenyangan....adoiiii mak, sayang kooo noks. Separuh je makan :( Nak tapaw...alang2...Hemprhhhh. Sayanggg sayang...huhu





Yg ini plak Red Velvet. Felice dan Jenny kongsi. Zie plak tak larat nak sudukan juga sebab dah keboroian iols kekenyang koooo...huhuhu





Muka kekenyang! Hehe...once kekenyangan....azab weh nak drive. Sampai opis plak, lain citer. Mata terus layu kengantokkan. Well...biasalah utk, bila perut kenyang, mata pun nak tertutup rapat. Hihihi

Psttt...sorry tayang makanan pepagi buta. Hihihihi. saja je bikin uols lapo lapooo...kahkahkah.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

4 comments:

| CIKZEK | said...

nyum3 sedapnyeeeee T.T

Rosmiza Ali said...

Mieza suka sangat Spagheti Olio Aglio tu.. Sedapnya!!! ^__^
http://miezashaklee.blogspot.com

~♥dieyba_baby♥~ said...

terasa lapar akk.. sedappp nyeee.. teringin nak maka spegiti.. nyummy

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

sedapnya ... aihhh yunk .. terliuyr dh tangga kek ya ..huhu mengidam sekejap hihi