Makanan Kegemaran Zie dan Suami




Hehe...tugas suami, mengopek petai :P Kerja yg lambat lambat cam gnie...lanting kat hubby buat. Hahaha. Pandai kan zie ngelat :P Lalalala. Zie punya tugasan plak....masak je. Hahaha. Sekejap je dah siap. Kerja mengopek kulit dia...ambil masa taw.

...setengah jam rasanya ada kot. 




Tadaaa!!! Siap sudah. Inilah makanan kegemaran zie dan husband uols. Tetiba plak husband zie menyukai sambal tumis petai ni. Dulu...time zie mula mula kenal dgn zie....langsung tak jamah. Now baru dia tahu kesedapan tahap nangis sambal tumis petai ni...hihihi.

...dari tak giler petai, jadi kaki petai husband zie taw. Pengaruh sang isteri...lalalalala :P










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

8 comments:

Syuhada Salleh said...

sedapnye petai..lama xmkn..

Shafiq Hashim said...

Lapaq Plak Tengok...Huhu

shafiqhashim.blogspot.com

intandayani said...

Melelh air liur nengok..lame tak mkn tapi sejak preg ni rase nk mkn tp bile g psr lupe or rase mls nk beli

Vee Tarleah Ricky said...

Nang sedap tok. Mun nak rm3 ya, rasanya kamek sorang jak makan.. XD

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedapp nye akak ! nyumyy

Cik Nadz said...

mashaAllah..sedapnyerrr~
sy hantu petai jugak. meleleh air liur sudaaa..haha

p/s: selalu BW sini sbb nak tgok baby boy yg comel itu ^^v

visit me at: http://cikerza.blogspot.com

suezen said...

petai mmg terbaik zie! tp mahal laa kan

Rosmiza Ali said...

Glup! Meleleh air lur tgk petai.. Dulu memang feveret sambal tumis petai nih.. Dari kecik mmg belasah jer semua jenis ulam.. Skang dah takleh nk makan sgt.. Asal mkn jer kompem kena demam.. Even just amik kuah jer pun kedemaman jugak.. Gugugu~~