Meneman Qeera Shopping






Sebenarnya pada masa ini, zie sgttt sgttt tidak sihat. Tapi terpaksa gak gigihkan diri utk keluar berjalan sebab anak buah kesayangan zie ni haaa, Qeera, ajak zie temankan dia belikan jam tangan. Dia kata...dia nak zie yg pilihkan utk zie.

...adoii....manja nah anak buah zie ni taw. 





Zie kalau keluar jejalan dgn org lain (selain dari suami)...for sure punya dorg yg rebut rebut nak bawa Mikail. Hahaha. Zie lak cam haaaa bawaaaa lah. Dapat nyamar jadi anak dara...eh! Hahaahahahaha :D Kalau keluar dgn kak Midah...

...kompom punya akak zie ni excited habis nk gendong mikail.





Weols ke Swatch store. Sebab si Qeera ni nak beli jam tangan brand swatch. Amboiiiii budak zaman sekarang....kecik kecik lagi dah pakai barang branded, kan. Macam zie dulu...dlm mimpi je merasa pakai brg branded time still sekolah dulu...

...mak pak mana mampu uols. Time dah kerja ni je, baru zie dpt pakai brg branded. A reward utk diri sendiri atas penat lelah kerja...hehe.






Kak Midah dgn Qeera ni pengumpul jam tangan. Dah berapa utas entah jam tangan dorg kat rumah. Pelbagai jenema. Kalau zie...jam tangan zie sentiasa jenama Guess je. Setia kooo aku dgn jenama tu. hehe





Time ni qeera tgh debating nak pilih warna. Dia nak yg warna grey. Tp emak dia suruh dia ambil warna dark blue...baru "tak tenggelam" warna dia kata emaknya. Zie plak pun setuju dgn emak dia. But then...bapak dia plak suruh dia decide sendiri.

....brain wash punya brain wash....sudahnya kena sound zie dan kak midah oleh bapaknya. Hahaha. Yup...kesudahan Qeera ambil yg grey tu. Pilihan sendiri :D





CNY decoration pada masa tu...ape lagi, posing terus...hihi. Kau tgk muka mikail tu uols...excited nah. Hehe






Inilah dia jam tangan Swatch Qeera yg baru :) nak pengsan zie tengok harga dia. Hahahaha. Byk duit kau qeera. Shopping time tgh bulan plak tu....vavavavava :D









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

bestnye shopping

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la akk.. jenama ni mmg mahal.. tp brand dia ok..

CHU MAJORFLAVA said...

jenaka nar mikail lam gbr ya..adoiyai...=D

Rosmiza Ali said...

Huhu.. Branded abis budak2 zmn skrang ye.. Zaman kite dedoulu, jam tangan 10 hengget beli kat pasar malam pun layanzzz... Heeehuu..