Mentedarah di Pizza Hut @ Boulevard Mall




Selesai je urusan bank tadi...cepat cepat weols sekeluarga ke Pizza Hut di Boulevard shopping mall. Menggigil kooooo weols kelaparan. Mana taknya...Hampir jam 4pm baru makan. Zie lagi lah teruk...gastric sudah. Sebab belah pagi skip breakfast...huhu

....hubby lanja weols makan pizza hut yg baru tu. Golden Fortune :) Thanks sayang!









Sambil tunggu menu yg di order siap...weols selfie! hehehe. Paksa emak dan hubby utk selfie sama sama. Kehkehkeh :P





Kali ini senang lenang makan. Sebab si kecik kesayangan hati ni sedang lena di ulit mimpi yg indah...hihihi. Selalunya bersilat koooo weols kat meja makan. Tepis menepis tgn kecil tu pi ambil benda alah kat meja.

...this time, makan dgn aman. Yay! Hehehe






Dua air tu sedap taw. Atas dia selasih. Bawah dia, mango layer. Air sirap sebenarnya. Cuma di campur air soda utk kasi dia rasa kabonat. Yg Ice lemon tea tu...emak zie yg punya. Emak zie kan kaki lemon tea...huhuhu






Golden Fortune set (2 air warna merah tu td, dlm set ini ea). Sedap gila taw. Tp akibat kekenyangan, zie hanya dpt ngapp 2 slices je. Lebihnya...tapaw balik...





Ocean ape entah nama BBQ drumstick nie. lupa..hehe. Apa yg pasti....nangis weh! Seorg 2 ketul weols. Tapi rasa cam nak keenam enam ketul zie sorg je yg nak mentedarah taw. Hahahahaha. Aku yg ketamakkan :P





Nasi tempura kalau tak silap zie nama menu ni. Emak...kalau makan di pizza hut, kompom dia order nasi ni. Emak mana nak layan sgt makan pizza bagai. Barat kooo katanya...idak reti.





Errr...yg ini pun lupa dah zie apa nama. Baked baked gitu lah yg zie ingat. Haha. Nasi dlm tu sebenarnya. Zie ada gak sudu sudu kan. Sedap :) Yg ini hubby punya ^_-





Haaa...yg ini zie punya. Craving koooo zie dgn benda alah ni. Rasa cheese dia...perghhhhh! Nangis. Haduiii...now rasa mengidam balik. Aduhhhhhh






Time weols habis makan...baru si kecik zie ni bangun tidur. Sempat lah weols shopping sehelai dua pakaian...lepas tu hubby cepat cepat ajak balik sebab tak nak stuck dalam jammed. Hampir 5pm weols blah...stilll terkandas dalam jammed.

...a big KAHKAHKAH buat suami. Hehehe :P Iyer iyer je dia rushing...last last kena gak jammed. Hihi. My bad sayang :P Leka tgk pakaian...hihi









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

Siti Asiah said...

kecur liur tgok pizza pepagi ni, nak2 Asiah blm sarapan. Rase nak ngap je semuanya...skali ngan Mikail bole???geram tgok mikail tu...:)

Umi Kalthom said...

amboi, sportingnye mak zie (pic no.3) posing ala-ala model gitu... (^_^)

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nyee akak.. lagi2 pizza ketam tu.. nyummy..

MG schmidt said...

waaaaaa....
makn besaq :)

Rosmiza Ali said...

Lamanya dah tak makan pizza.. Tetiba kepingin pulak tgk gambor2 kat sini.. haish..~~