Mikail yang Suka JALAN-JALAN



Story last month ni ek uols, FYI :) Masa Abg Minie dan Chu nak balik...sibukkkkk lah si Mikail ni nak ikut org gak. Dengan harapan dorg akan bawa dia berjalan. Merengek rengek...aduhhhh anak zie ni. Kena plak Mak Chu and Pak Minie dia ni jenis yg suka melayan dia...

...well, berjaya lah dia uols. Pak Minie and Mak Chu dia pi bawa dia jalan-jalan kat pantai Pasir Pandak. Zie tak ikut...zie nak rehat sebab rasa tak sedap badan :(




Sampai je dorg kat situ, kata emak lah. Terserempak plak dgn Kak Midah dan suami dia. Dorg tgk lepak dgn kawan kawan dorg. Apa lagiiiiii si Mikail bila tgk Anjang Bol dia...terus nak di gendong. Over taw anak bujang zie tu.

...budget giler semua org suka n sayang kat dia ler tu. Gediks. hahaha.







Seronok ler tu bila Mak Chu dan Kak Oon dia jinjit tgn dia jalan kat pantai. Hehe. Syukur zie dapat family cam Abg Minie, Chu, Kak Midah dan Abg bol ni. Dorg sooooooo concern tentang Mikail. Rajin gak melayan Mikail...

...Mikail lama zie tak bawa jalan jalan sebab papa dia out station OPS. Zie kalau papa dia tak balik kuching, memang zie duduk rumah je. Bukan husband tak bagi kuar jalan ek. Dia izinkan...cuma zie ni je yg malas nk kuar jalan tanpa suami.

...tak best. Hehe. Better rehat je kat umah. Lagi best :P





1st time mikail ke pantai :) Mama dia plak...lamaaaaaaa giler tak ke pantai. Selama zie kenal dgn hubby, selama itulah zie tak ke pantai. Sebab tak cukup masa sgt nk beriadah ke pantai cam ni. Hubby balik kuching time weekend je. 

Sabtu kena ke rumah mentua, ahad kena beli barang dapur. Mlm hubby dah balik Sri Aman. Memang tak cukup masa :( sebab tu lah lamaaaa dah zie tak gi bercuti. Masa semua tertumpu dgn kerja dan keluarga.








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

5 comments:

sYiRa LoKMaN said...

comelnye mikail :)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

comelnya mikail ..cute kmk tanga (^_^)

Kmk pun dah lamak c gi pantai dear ...

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...ada juak entry tok tek...lak nak try mbak mikail main aik..

~♥dieyba_baby♥~ said...

ala mikail.. comel nyeee.. putihhh

Rosmiza Ali said...

Syokla tu si Mikail dpt main kat pantai.. =)