Rantai Mutiara Swarovski - Handmade :)




Hari tu zie TERRRRRtengok my kak long (well, who else..Felice lah..hehe) posted dalam her FB Page (FR Megan World of Shopping - click to view) her new creation of handmade jewelleries. Mata terrrrrrrgoda dgn this Swarovski Pearl.

...apa lagi terus ngiyau suruh Felice bawa ke opis. Nak tengok live...baru best. Hehehe





Beli terus! hehehehe....Ianya jenis panjang taw uols. So if pakai shawl or tudung...for sure akan nampak :) satu je zie puji kerja tangan si kakak along zie ni. Her hand works kan...sooooooo kemas sekali. 





Tadaaa!!! Hehehe...tersengih lebar beli barang kemas baru....lalalala :P Oh ye, she is using orginal swarovski pearl ye uols. If uols ke FB page dia and tgk harga mcm Whoaa! it is because dia guna ORIGINAL stone/pearl/crystal ea :)

...Untuk rantai mutiara swarovski ni, seutas dia jual RM60 :) For me, tentulah dia bagi SPECIAL price...miahahahaha. Kan 1 Sarawak Sisters...kehkehkeh :P



- click to view -















Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
CAKE LAPIS SARAWAK QK
-- Click SINI utk view website :)
Dapatkan kek lapis Sarawak anda
hari ini!!Original dari Sarawak
HANYA DI CAKE LAPIS QK


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cntik la sis.. seswai dgn sis..

mama maman aka yana said...

cantik... hihi.. berkenan lak tgk.. :)

Amanina said...

kat prague sini banyak kedai2 yg jual swarovski ni, hehe tak pernah beli tapi nampak cantik jugak lah :D harga pun T__T

Syuhada Salleh said...

cantik..

Rosmiza Ali said...

Nice!

MissNadia said...

cantiknya.. pakai tudung pun boleh nampak.. bagus bagus