Rest N Go Station




Sekarang ni...kebanyakkan shopping complex akan letak massage chair ni utk pengunjung pengunjung shopping mall tu. Bagi zie, ianya sgttt sgttt berguna utk zie yg kaki jalan dan kaki shopping berjam jam ni. haha.







RM5 utk setengah jam....meroyan lerrr husband menunggu. Hahahaha. 




Weols bertiga je yg massage. Husband plak...sementara tunggu weols habis "berurut", dia n mikail pi tawaf shopping mall tu. Hehehe. Kalau lah rumah zie besar....kompom zie akan menabung utk beli 1 kerusi urut ni utk letak di umah.

...senang. tak perlu menagih simpati emak utk urutkan zie lagi. Miahahahaha. Kalauuuuu...huhu












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
TOP LEADER CIRCLE
-- Click SINI utk view website :)


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

btl akk.. diba klw ada duit pn nk beli satu kerusi ni.. sgt la sedap dia urut.. wlaupn kerusi kan.. kan.. hehe..

Rosmiza Ali said...

Memang syok sgt dapat berurut dgn massage chair ni.. Nak2 lepas penat bersopink.. Syorga dapat hilangkan lenguh.. Hehe..

MissNadia said...

banyak kat pasaraya tapi tak pernah cuba sebab kawan cakap urutan dia kuat, sakit badan. huhu