Selamat Kembali Kad ATM Kuning Hitam :P





Sebelum raya cina hari tu...sibuk kaum cina ke bank, sibuk gak zie menyemakkan diri di situ. Haha. Penangan lambat renew debit card (debit card expired bulan Februari ni)....kena lagi dgn season time, panas koooo buntut dok nunggu. Huhu. 

...kaunter hanya buka 1 kaunter je. Mana taknya berjam² di bank. Mikail plak dah mcm cicak makan kapur. Tak senang duduk...boring ler tu :P




After 2 jam menunggu...tak kuasa lagi dah zie nk pakai debit kad. Tukar ke original ATM card yg kuning hitam ni. Senang....tak perlu expired expired bagai. Dulu tukar ke debit card sebab tergoda dgn design card tu. haha..boleh gitu?

...rasa mcm cool je. Sudahnya bukan pernah guna pun. Hahaha.





Alololo....kesian anak mak ni. Sampai je kat dlm keta...terus nak duduk kat seat belakang dgn mak nek dia. Sebab dia nk baring tido koooo uols. Kesian dia...letih dia temankan emak dia di bank. huhu...my bad.

...jam 3 lebih baru urusan selesai. Sampai sana jam12:30pm. Lama giler di bank...mana taknya mikail keletihan...










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

ztie said...

kmk sik penah makey debit kad maybank ya. berapa taun perlu renew? mun sik renew memang sikpat pakey ka even untuk keluarkan duit?

Zie Madini said...

@ZTIE
-- sik sure mek berapa taun expired. rasanya maybe 5, 6 taun gya kot. mun sik renew kad ya even nak cucuk duit di ATM pun sik dpt.

ya mek last minit terpaksa juak berambik ke cuti k nukar kad...huhu

~♥dieyba_baby♥~ said...

hehe.. diba nye kad pn nk expired da akk.. bln 4 ni.. kne renew balik.. baru diba tahu fungsi nye debit dgn saving ni.. hehe

Rosmiza Ali said...

Alololo, cian dak Mikail keletihan sampai ketiduran.. Huhu..

Ardini Humaira said...

aku nyer expired 2020. tukar last month sies 4jam weh tunggu turn. stress. huhu